Financiar-Bancar

Industria financiar-bancară este într-o continuă transformare datorată digitalizării proceselor interne și externe, dar și competiției din ce în ce mai acerbă. Păstrarea clienților dar și atragerea unora noi, sunt cele două teme permanente ale acestei industrii.
Eutron se adresează industriei financiar-bancare cu un portofoliu vast de soluții și servicii complementare, de la optimizarea proceselor cu numerar front-office/back-office, securitate integrată (securitate electronică, mecanică), protecție contra incendiilor, comunicare digitală cu clienții băncilor (digital signage), soluții de analiză a comportamentului clienților în spațiul unei instituții financiar-bancare și multe altele.

Clienții Eutron pot beneficia de întreg lanțul de activități specifice unui proiect, de la analiză proceselor, adoptarea soluției potrivite care să răspundă problemei identificate, proiectare soluției, elaborarea planului de implementare a soluției, implementarea soluției, școlarizarea utilizatorilor, managementul proiectului. Eutron continuă proiectul și după implementare, asigurând serviciile de suport tehnic și service, prin rețeaua proprie prezența în peste 27 centre din toată țara.

Vezi competențele noastre