Automate Bancnote

AVANTAJE

  • Automatele de depozit bancnote și cele de reciclare a numerarului cresc eficiența operațiunilor uzuale
  • Sporesc securitatea proceselor de gestionare a numerarului
  • Ajută la degrevarea personalul care se poate concentra pe experiența pe care o oferă clienților Dumneavoastră finali
  • Dedicate industriilor: financiar-bancară, de retail și CIT

Automatele de depozit

Așa cum le spune și numele, automatele de depozit facilitează procesul de depunere, numărare, autentificare și stocare a bancnotelor, astfel încât clienții Dumneavoastră să piardă mai puțin timp așteptând la cozile de la ghișeu pentru a face un depozit. Automatizarea depozitării, sortării, numărării și stocării bancnotelor economisește timp prețios care poate fi dedicat dezvoltării relației cu clienții care au nevoie de consultanță sau servicii noi. Astfel, utilizați mai eficient resursele prin maximizarea recirculării bancnotelor și reducerea costurile de tranzit a numerarului. Sortarea bancnotelor se poate face atât după criterul valorii (cupiurii), cât și a condiției acesteia, cele care sunt deteriorate fiind depozitate intr-un compartiment dedicat. Odată sortate, bancnotele pot fi transferate direct în ATM. Investiția intr-un astfel de echipament atrage după sine creșterea satisfacției clienților, dar și reducerea mai multor categorii de costuri și lasă loc, dar mai ales timp, petru a dezvolta relația cu clienții Dvs.

Automatele de reciclare

Automatele de reciclare a bancnotelor (TCR) sunt terminale complexe de asistare a personalului din front-office. Acestea numără, autentifică bancnotele primite, stochează în siguranță numerarul într-un seif incorporat și oferă capacitatea de a procesa tranzacții automate cu numerar - depozite și retrageri. Atunci când un client face un depozit, bancnotele alimentate sunt identificate după denominație și valabilitate și sunt stocate apoi în casete separate pentru a putea fi distribuite în tranzacțiile viitoare de eliberare de numerar. În asta constă de altfel, eficiența operațională a procesul de reciclare - automatizarea ciclului de lichidități, unde banii depuși la automat sunt aceiași care sunt eliberați de acesta.

Catalog

Veți găsi o parte din produsele din portofoliul nostru în secțiunea Catalog, însă aceasta nu conține toată gama de opțiuni. Înainte de a lua decizia de a investi într-un echipament, discutați cu un consultant de vânzări avizat pentru a afla exact de ce aveți nevoie, astfel încât să vă asigurați că achiziționați soluția potrivită nevoilor Dvs.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?