Termeni și condiții

In acest moment navigati online pe site-ul SC Eutron Invest Romania SRL. Utilizatorii care acceseaza acest site sunt de acord sa se supuna termenilor de utilizare de mai jos.

 

Informatii cu privire la editor :
Eutron Invest Romania SRL este o societate comerciala romana cu raspundere limitata, care se supune legilor din Romania, fiind inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/14377/1993, Atribut fiscal: RO 4096491, Capital social: 3.520 Ron
Director General Eutron Invest Romania SRL: Dan Tone.

Copyright
Marcile si logo-urile de pe acest site sunt inregistrate legal de catre Eutron Invest Romania si partenerii sai. Ele nu pot fi utilizate, in nici un mod, fara acordul scris al proprietarului.

Imaginile de pe site sunt proprietatea Eutron Invest Romania si/sau a partenerilor sai si nu pot fi utilizate, in nici o forma, fara acordul proprietarului.

Informatiile prezentate si documentele în format pdf de pe site pot fi descarcate, copiate sau printate, daca:

  • sunt utilizate in scopuri strict non-comerciale
  • nu sunt modificate
  • orice copie sau parte include notificarea cu privire la copyright-ul Eutron Invest Romania si partenerii sai

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

S.C. EUTRON INVEST ROMANIA S.R.L. este operator de date cu caracter personal înregistrat sub nr. 17612.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. EUTRON INVEST ROMANIA S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este transmiterea de: actiuni de promovare, newsletter, studii de caz. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare in scop de reclama, marketing si publicitate. Refuzul Dvs. determina neinregistrarea in baza noastra de date cat si imposibilitatea transmiterii catre Dvs de actiuni de promovare, newsletter, studii de caz.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii numai de catre S.C. EUTRON INVEST ROMANIA S.R.L.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.
Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere la adresa dezabonare@eutron.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele dintre datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Raspundere legala
Informatiile prezentate pe site sunt oferite in scop de informare si promovare. 
Eutron Invest Romania nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura cu utilizarea acestor informatii. 
Utilizatorul este singur responsabil pentru utilizarea acestor informatii.

Eutron Invest Romania isi rezerva dreptul de a modifica orice informatie prezenta pe acest site, inclusiv termenii de utilizare, in orice moment, fara anuntarea prealabila a utilizatorilor.

Utilizatorii sunt de acord sa nu transmita prin intermediul acestui site nici o informatie ce ar putea implica o terta persoana si sunt de acord sa nu transmita prin intermediul acestui site informatii defaimatoare ori informatii aflate in contradictie cu legile in vigoare.

Link-uri 
Eutron Invest Romania nu are nici un control asupra altor site-uri web pe care le puteti accesa prin intermediul link-urilor prezente pe site-ul www.eutron.ro si, astfel, isi declina orice responsabilitate cu privire la continutul lor. Utilizatorul este singur responsabil de utilizarea link-urilor gasite pe site-ul www.eutron.ro

E-mail
Orice mesaj trimis catre www.eutron.ro prin Internet poate fi interceptat in retea. Pana nu ajunge la noi, nu va putem garanta confidentialitatea mesajului.