Horeca

Horeca este o piață în curs de dezvoltare, cu clienți din ce în ce mai exigenți și o nevoie puternică de diferențiere, dar și de adoptare a tehnologiei în procesele operaționale. Comunicarea digitală cu oaspeții, prin soluții de digital signage sau evaluarea satisfacției clienților prin cele mai simpatice terminale HappyOrNot sunt doar două din propunerile pe care Eutron le face industriei de Horeca. Reciclarea deșeurilor alimentare este un alt punct la care avem o soluție îndrăgită de clienții noștri, compost-erele Oklin.

Pe lângă soluțiile de identificare automată a datelor prin cititoare de coduri de bare, imprimante de etichete și carduri care au devenit absolut necesare în ziua de azi, ne adresăm jucătorilor din piața de cafenele, hoteluri și restaurante și cu sisteme care vizează analiza traficului de clienți. Senzorii folosiți monitorizează traficul de oaspeți și transmit informații precise referitoare la numărul de clienți pe intervale orare/zile, numărul de vizite recurente sau date demografice.

Alte soluții pe care le propunem industriei de Horeca sunt sisteme de securitate integrată, cu soluții control acces cu carduri personalizate, supraveghere video și sisteme anti-efracție până la seifuri și dulapuri de securitate.

Vezi competențele noastre