Digital Signage

AVANTAJE

  • Infotainment - Oamenilor nu le place să aștepte, dar sunt mai puțin deranjați dacă sunt distrași prin digital signage, de ex. în zonele de așteptare ale spitalelor, ale oficiilor administrative, în stația de metrou sau la ghișeul din supermarket.
  • Conținut informativ – suprafețe multiple de afișare: tabele de marcaj digitale, semne electronice pe uși sau indicatoare dinamice de ghidaj care transmit informații actualizate constant în câteva secunde. Sistemele interactive digital signage cu conținut live sunt cea mai atractivă sursă de informare în aeroporturi, gări, stații de metrou, hoteluri, etc.
  • Marketing - În centrele comerciale sau în locurile publice, mesajele furnizate prin sistemele moderne de digital signage atrag cel mai mult atenția.
  • Rezoluții foarte înalte, luminozitate deosebită, timp de viață îndelungat, consum minim și costuri reduse de mentenanță
  • Soluții software de management la distanță care pot controla un număr mare de sisteme de digital signage oriunde ar fi acestea amplasate.

Ce este Digital Signage?

Digital Signage este un sistem de comunicare multimedia indoor sau outdoor format dintr-o rețea de display-uri, conectate la un PC care rulează o aplicație care administrează modul și regulile după care se vor afișa toate informațiile dorite. Puteți crea programe de afișare, layout-uri, puteți folosi poze, filmulețe video sau animații pentru a crea o comunicare vizuală atractivă care să creeze o exeriență plăcută clienților Dvs.

Flexibilitate și unicitate

Este modalitatea perfectă de comunicare pentru retail, pentru clinici și spitale, cafenele și restaurante, dar și pentru zona de servicii publice și administrație, muzee sau teatre, doarece răspunde concomitent nevoilor de promovare, de informare și chiar de educare a publicului în legătura cu diverse subiecte relevante activității Dvs., oferind în același timp libertatea de a crea o experiență unică clienților Dvs., atunci când vă pășesc pragul.

Soluțiile noastre oferă un grad ridicat de flexibilitate și pot susține aproape orice arhitectură de sistem. Fie că aveți nevoie de un singur monitor cu mediaplayer asociat, fie că doriți o soluție digital signage pentru locații multiple și sute de monitoare grupate în diferite categorii, vă oferim posibilitatea de a gestiona comunicarea vizuală în cel mai simplu mod.

Valorificarea timpilor de așteptare

Mai mult decât atât, o soluție digital signage are un impact pozitiv asupra percepției timpului de așteptare pe care clientul îl petrece în magazinul, în clinica sau în salonul Dvs. Crearea unui conținut relevant pentru client, în funcție de nevoia care îl conduce să pășească pragul afacerii Dvs. poate transforma cea mai detestată activitate, așteptarea, într-o experiență plăcută și utilă.

Este un instrument complex care întregește comunicarea de brand, oferind posibilitatea unei comunicări coerente și unitare la nivelul tuturor unităților Dvs., extrem de eficient din punctul de vedere al costurilor.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?