Imprimante Carduri

AVANTAJE

  • Personalizare monocrom sau color, diverse opțiuni de encodare pentru volume de imprimare mai mici sau mai mari
  • Posibilități de imprimare: imprimare pe o singură față, pe ambele fețe, laminare, laminare holografică sau imprimare prin retransfer
  • Folosite pentru permise auto, carduri de loialitate, carduri cadou, legitimații de membru, carduri bancare, ecusoane și carduri de acces pentru angajați, smart carduri în turism, jocuri și divertisment

Opțiuni 

Cardurile personalizate sunt folosite pentru identificarea persoanelor și pentru fidelizarea clienților: legitimații ecusoane, carduri de membru, carduri de loialitate, cărți de vizită, carduri cadou, permise de conducere, carduri bancare, smart carduri sau cartele de acces. 

Alegerea tehnologiei de imprimare adecvate ține de necesitățile de securitate, de modul și frecvența cu care va fi folosit cardul. Există posibilitatea de a alege o imprimantă care imprimă pe o singură față sau pe ambele fețe, care laminează automat cardul după imprimare sau care imprimă prin retransfer. Imprimantele se mai diferențiază și prin calitatea imprimării (precizia detaliilor, printare fotografică), opțiunile de encodare și a vitezei de imprimare (volumul de imprimare). 

Suita software profesională CardStudio™ de la Zebra creează, editează și securizează cardurile, este ușor de învățat și operat. Indiferent de complexitatea cardului pe care doriți să îl creați, aveți la dispoziție mai multe versiuni de soft pentru necesitățile Dvs. 

Despre Zebra

Eutron este partener Zebra Technologies, pionier al domeniului de imprimare a etichetelor/ cardurilor, încă din anul 1997. Echipamentele Zebra sunt recunoscute pentru calitatea excepțională, fiabilitatea și eficiența lor, folosind tehnologii inovatoare pentru a oferi o gamă variată de soluții de imprimare.

Catalog

Veți găsi o parte din produsele din portofoliul nostru în secțiunea Catalog, însă aceasta nu conține toată gama de opțiuni. Înainte de a investi într-o imprimantă de carduri, discutați cu un consultant de vânzări avizat pentru a afla cu exactitate de ce aveți nevoie, astfel încât să vă asigurați că achiziționați soluția potrivită nevoilor dumneavoastră.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?