Compostere

AVANTAJE

  • Reduce cu până la 90% volumul de resturi alimentare solide
  • Durata minimă a procesului de compostare – de obicei 24 ore
  • Costuri minime de exploatare – nu necesită personal specializat, sistem automat ce poate fi operat de o singură persoană (indiferent de model);
  • Nu poluează, nu generează zgomote deranjante pe parcursul funcționării și nu generează apă uzată – deși composteaza și resturi alimentare lichide;
  • Minimizarea degajării de mirosuri – datorită sistemului de Nano Deodorizare;

Ce este un composter?

În natură, există numeroși microbi - bacterii, ciuperci, mucegaiuri. Unii dintre aceștia descompun resturile alimentare în componente simple și stabile, cum ar fi apă sau dioxidul de carbon. Oklin este o mașină de realizat compost care descompune resturile alimentare într-o perioadă foarte scurtă de timp, de obicei în 24 ore prin utilizarea unor astfel de microbi.

Bacterii rezistente și eficiente

Majoritatea bacteriilor ce realizează compost nu pot supraviețui în medii cu salinitate sau aciditate înaltă așa cum sunt adesea cele aferente resturilor alimentare. Totuși, bacteriile Acidulo™ de la Oklin sunt halofile (tolerează sarea), termofile (tolerează căldura) și acidofile (tolerează acidul). Ele pot descompune resturi alimentare în mediile cele mai ostile.

Sistem de Nano Deodorizare

Tehnologia de nano procesare a carbonului a lui Oklin colectează particule provocatoare de mirosuri și, cu ajutorul acelorași bacterii folosite și în stațiile de epurare a apei uzate, le descompune în dioxid de carbon și alte componente elementare ce se regăsesc în natură și care sunt eliberate în aer. Sistemul este ecologic și are o durată mare de viață .

Capacitate adaptată nevoilor

În funcție de volumul de resturi alimentare ce se doresc a fi transformate în compost, gama Oklin include modele ce pot procesa de la 2 până la 500 tone de resturi alimentare anual.

Funcționare autonomă

Oklin este un sistem de procesare automată a resturilor alimentare ce se folosește de senzorii încorporați pentru a controla, fără intervenție umană, parametrii procesului de compostare. În plus, sistemul oferă utilizatorilor un feedback permanent atât în ceea ce privește evoluția procesului de compostare, cât și eventualele probleme ce pot apărea pe parcursul acestuia.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord