Ecrane LED / DOOH

AVANTAJE

  • Posibilitatea de a încărca și afișa conținut variat
  • Rapiditate în schimbarea imaginilor (timp schimbare sub 1 secundă)
  • Soluție gata de utilizat pentru publicitatea stradală/ OOH
  • Adaptabilitate pentru orice tip de dimensiune, formă și culoare
  • Soluție eficientă cu cost operațional scăzut
  • Soluția nu necesita ventilare, fiind silențioasă
  • Integrare cu sistem centralizat de management al conținutului

Având în vedere că soluția oferită este una modulară, aceasta se poate plia pe cerințele impuse de orice spațiu. Datorită adaptabilității lor, ecranele de la Ledeca pot fi proiectate pentru orice dimensiuni, forme și culori. Sistemele sunt, în același timp, extrem de versatile – ecranele pot fi montate pe perete, pe standuri sau pot fi atârnate din tavan.

Ecranele Ledeca sunt ușoare și subțiri, ceea ce le face automat ușor de montat, iar din punct de vedere software sunt la fel de ușor de configurat. De asemenea, soluția este optimizată pentru vizualizarea ușoară a conținutului din aproape orice unghi.

Despre LEDECA

LEDECA este un producător de soluții profesionale de ecrane LED cu o abordare multidisciplinară în această industrie. Nu vinde doar ecrane, ci le oferă clienților săi soluții cu valoare adăugată de proiectare și  producție la cheie. Ca un avantaj de a fi unul dintre puținii producători de ecrane rămași pe continentul european, își valorifică și mai mult gândirea de afaceri centrată pe proiect și pe client, cu 20 de ani de experiență operațională, peste 100 de angajați și birouri în Europa și Orientul Mijlociu, în calitate de contractor global. de multe mărci pentru toate proiectele lor realizate în Europa, Africa și Asia.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?