Automate Recirculare Bancnote și Monede

AVANTAJE

  • Automatizarea completă a activităților legate de manipularea numerarului – de la punctul de vânzare, în back-office până la transportul la bancă.
  • Scăderea timpilor și costurilor asociate tranzitului de numerar
  • Creșterea rapidității tranzacțiilor, schimburilor de tură și reconcilierilor
  • Eliminarea erorii umane și posibilității tentativelor de furt
  • Eliminarea necesității de a manipula manual numerarul
  • Îmbunătățirea productivității angajaților prin degrevearea acestora și redirec'ionarea atenției acestora spre a oferi o experiență plăcută de cumpărare clienților din magazine.

Automatele de recirculare a numerarului, bancnote sau monede, sporesc eficiența, securitatea și viteza fluxurilor, de la punctul de vânzare din magazine și până la bancă. Posibilitatea configurării unui sistem modular aduce beneficii la punctul de vânzare/ casierie sau, folosit ca o soluție completă împreună cu un automat dedicat back-office, poate elimina în totalitate manevrarea manuală a banilor în magazine de către angajați.

Cum are loc automatizarea procesării numerarului?

Eutron oferă soluții complete de automatizare a fluxurilor de numerare care puse în practică presupun următorul ciclu: odată ajuns la punctul de vânzare, clientul plasează suma datorată în unitatea de reciclare; suma este numărată și validată automat, bancotele sau monedele care nu sunt valabile sunt respinse, iar automatul elibereză restul datorat clientului. Numerarul depus în decursul zilei în automat este apoi ridicat extrem de ușor prin îndepărtarea casetelor securizate în care sunt depozitați banii și introducerea acestora în automatul securizat din back office, numerarul fiind astfel pregătit pentru a fi reutilizat în magazin sau transportat la bancă. Bancotele și monedele pot fi reciclate automat, reducând astfel necesitatea unui serviciu CIT. Numărarea și manipularea sunt de asemenea automatizate în biroul de back-office, reducând atât erorile umane, cât și posibilele tentative de furt, toate aceste operațiuni fiind securizate și contorizate, cu posibilitatea de a le urmări în timp real. 

Securitate sporită

Faptul că numerarul este depus direct de client în automat pentru a face plata aferentă și utilizarea casetelor securizate, cresc cu mult gradul de securitate deoarece niciunul din angajații magazinului nu este nevoit să atingă sau să contabilizeze manual numerarul. Astfel, timpii dedicați manipulării numerarului scad, iar ciclul parcurs de acesta este accelerat, de la tranzacția propriu-zisă la punctul de vânzare, la schimburile de ture și până la transportul la bancă. 

Catalog

Veți găsi o parte din produsele din portofoliul nostru în secțiunea Catalog, însă aceasta nu conține toată gama de opțiuni. Înainte de a lua decizia de a investi într-un automat de recirculare bancnote și monede, discutați cu un consultant de vânzări avizat pentru a afla exact de ce aveți nevoie, astfel încât să vă asigurați că achiziționați soluția potrivită nevoilor Dvs.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?