Sistem de Numărare a Traficului de Clienți - People Counter

AVANTAJE

  • Calculează valoarea medie a vânzărilor per vizitator, prin corelarea volumului de vânzări cu numărul de vizitatori.
  • Oferă o imagine reală a performanței unei locații, evidențiază gradul de transformare a vizitatorilor în clienți și permite comparații corecte între locații.
  • Indică numărul de vizitatori per unitate de timp, înregistrând astfel fluctuațiile de trafic în timp, cât și raportul număr de angajați disponibili per număr de vizitatori.

Statistici Consolidate

  • Se configurează ușor, prin interfața web și se instalează deasupra zonelor de intrare/ieșire, putând fi montat și oblic pe un suport special
  • Se adaptează automat la schimbările de luminozitate și temperatură, procesează local imagini 3D stereo și nu necesită conectare PC
  • Senzorul ergonomic realizează funcția de numărare atât la exterior, cât și la interior, cu un grad extrem de ridicat de acuratețe (99%) și transmite datele în timp real către server-ul central.

Interfața web include un panou pe baza de widget-uri ce poate fi personalizat în funcție de cerințele, nevoile și fluxurile specifice fiecărei companii. Nivelurile de referință și indicatorii de performanță vizați pot fi definiți în mod liber de utilizatori. Platforma este intuitivă și include o gama largă de grafice și unelte de analiză grafică astfel încât interpretarea datelor să poată fi realizată în mod optim și rapid. Toate rapoartele pot fi exportate în formate tabelare: excel, .csv sau .pdf, iar graficele pot fi exportate în .jpg, .png. Accesul utilizatorilor poate fi restricționat la anumite locații (surse de date), facilități sau module. De asemenea, datele colectate pot fi transmise către alte aplicații, respectiv datele recepționate de la alte sisteme pot fi integrate în vederea unei raportări consolidate.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?