Scanner Amprentă Digitală

Optică la standarde înalte

Scanerelor de amprente Dermalog se bazează pe niște sistemele optice avansate care capturează imaginile la o calitate excepțională, certificată în conformitate cu standardul BSI-TR-03104, având posibilitatea să scaneze fie câte un deget, câte doua degete sau întreaga palmă, în funcție de dimensiunea scanerului și implicit și a ferestrei de scanare.

Soluții pentru fiecare necesitate

Scanarea are loc extrem de rapid, imaginea având maximum de calitate chiar dacă degetele sunt umede sau foarte uscate, fără a mai fi nevoie de utiliarea imaginilor de referință. Alte opțiuni includ, posibilitatea detectării circulației sângelui, fereastră de scanare care capturează semnătura sau scanarea documentelor de identitate – pașaport, carte de identitate, module automate de segmentare a amprentelor, etc. 

Despre Dermalog

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul soluțiilor biometrice și o prezență în peste 20 de țări din Europa, DERMALOG oferă o gamă completă de scanere pentru amprente digitale dedicate aplicațiilor guvernamentale și bancare.

Catalog

Veți găsi o parte din produsele din portofoliul nostru în secțiunea Catalog, însă aceasta nu conține toată gama de opțiuni. Înainte de a investi într-un scanner pentru amprente digitale, discutați cu un consultant de vânzări avizat pentru a afla cu exactitate de ce aveți nevoie, astfel încât să vă asigurați că achiziționați soluția potrivită nevoilor dumneavoastră.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?