Comunicare

Gestionarea cheilor și altor obiecte cu dulapurile securizate ECOS

Cheile reprezintă un element important în orice organizație. Gestionarea lor corectă este o necesitate.

Cu o experiență de 20 de ani, tehnologia ECOS este lider în domeniul managementului cheilor și bunurilor, facilitând un control eficient asupra acestora. Sistemele ECOS oferite de Eutron, integrate inteligent în afacerea dumneavoastră, monitorizează, numără, eliberează și recuperează obiectele într-un mod sigur și controlat.

Dulapuri securizate ECOS - inovație pentru protecția și trasabilitatea obiectelor

Dulapurile inteligente ECOS redefinesc gestionarea obiectelor de valoare, oferind o soluție securizată și eficientă. Cu designul lor compact și robust, aceste dulapuri asigură o securitate triplă pentru obiectele stocate. Echipate cu un display LED și fără butoane, acestea reprezintă soluția ideală pentru organizarea și securizarea obiectelor și instrumentelor de lucru.

Stocarea eficientă a obiectelor cu sistemele ECOS

Sistemele ECOS au fost create pentru a gestiona o varietate mare de bunuri în cel mai eficient mod posibil, economisind spațiu. Cu 40 de dimensiuni diferite de dulapuri și capacitate de la 0,5 până la 500 de litri, acestea oferă o soluție de depozitare pentru orice obiect. De la sculele de lucru până la medicamente, sistemele ECOS asigură o identificare precisă și o gestionare inteligentă.

Comunicare online pentru o gestiune avansată

Cu modulul de comunicare online opțional, sistemele ECOS fac saltul către conectivitatea avansată. Prin transmiterea datelor în timp real despre obiecte și tranzacții pe dispozitive mobile, precum smartphone-uri, laptopuri sau tablete, utilizatorii sunt mereu conectați la starea dulapurilor. Aplicația ECOS permite nu doar monitorizarea, ci și interacțiunea directă cu sistemele de dulapuri de la distanță, oferind funcții precum comanda la distanță și rezervarea obiectelor.

Securitatea cheilor prin sisteme digitale ECOS

Cheile reprezintă elemente de securitate esențiale, iar sistemele ECOS pentru managementul cheilor oferă o soluție avansată și eficientă. De la eliberarea automată și returnarea cheilor la controlul video și alerte independente de infrastructura IT, aceste sisteme integrează tehnologii de ultimă generație.

Autentificare avansată pentru acces securizat

Metodele de autentificare de ultimă generație, inclusiv cititoare de card, amprente biometrice și recunoaștere facială, asigură că doar persoanele autorizate au acces la sistemele ECOS. Autentificarea multifactorială adaugă un nivel suplimentar de securitate, cerând combinații de metode pentru a accesa dulapurile sau sistemele de management al cheilor.

Aplicații ECOS pentru interacțiune și monitorizare avansată

Atât aplicația ECOS, cât și platforma web ECOS Webman permit utilizatorilor să interacționeze și să monitorizeze sistemele de la distanță. De la deschiderea automată a compartimentelor la predarea simplă și documentată a obiectelor, aceste aplicații aduc o experiență de utilizare simplificată și eficientă.

ECOS Care - pachetul fără grijă pentru experiență simplificată

Pentru o gestionare lipsită de griji, ECOS oferă pachetul ECOS Care, inclusiv actualizări automate ale software-ului, backup-uri de rezervă și toate funcțiile aplicației ECOS. Această abordare Software-as-a-Service aduce eficiență și certitudine în implementarea și utilizarea sistemelor ECOS.

ECOS transformă modul în care gestionăm obiectele și cheile

Sistemele ECOS reprezintă inovația în managementul obiectelor și cheilor, oferind o soluție completă, de la dulapuri inteligente la sisteme avansate de gestionare a cheilor. Cu accentul pe securitate, eficiență și conectivitate, ECOS aduce o schimbare semnificativă în modul în care organizațiile gestionează și interacționează cu obiectele lor valoroase. Pentru a afla mai multe despre această soluție, nu ezitați să contactați echipa Eutron pentru a descoperi cum ECOS poate transforma experiența dumneavoastră în gestionarea obiectelor și cheilor!

Gestionarea cheilor și altor obiecte cu dulapurile securizate ECOS