Comunicare

Eutron a donat la începutul acestui an un composter Oklin GG-02 către Mihai Nesu Foundation din Oradea

Mihai Neșu este un un om deosebit, care își dedica viața copiilor cu dizabilitati neuromotorii și nu numai, prin intermediul fundației care îi poartă numele.

Fundația Mihai Neșu sprijină copiii cu dizabilități și boli cronice din România prin implicarea în proiecte și acțiuni caritabile, în vederea îmbunătățirii stării lor de sănătate și oferirii unui cadru optim de recuperare.
 
Fundația a luat naștere în 2011 și a creat în urma cu 5 ani Centrul de recuperare Sfântul Nectarie situat în Oradea unde le oferă copiilor terapii precum kinetoterapie, logopedie, terapie ocupațioanală, hidroterapie, hipoterapie,Therasuit și propune crearea unui spațiu de tip întreprindere socială integrativă, deschis tuturor, care să susțină centrul de recuperare, să creeze locuri de muncă pentru tinerii cu dizabilități (grădinar, fermier, bucătar, ospătar) și să îi integreze astfel în societate.
Accesati https://www.mihainesufoundation.com/ro/ și veți fi impresionați de proiectul fundatiei lui.
 
Eutron a avut bucuria de a susține activitatea fundației, prin donarea unui composter Oklin GG-02, care transformă deșeurile alimentare în compost în numai 24 de ore.
 
Eutron a donat la începutul acestui an un composter Oklin GG-02 către Mihai Nesu Foundation din Oradea