Comunicare

Checklist pentru prevenirea pierderilor テョn retail テョn sezonul sトビbトフorilor de iarnト 2021 - partea a II a

„Pentru majoritatea comercianネ嬖lor cu amトハuntul, sトビbトフorile sunt sezonul de vârf al veniturilor – dar sunt ネ冓 sezonul de vârf al pierderilor”, a declarat Rochelle Berman, Solutions Marketing Leader, Loss Prevention and Liability la Sensormatic Solutions. „De la evenimente individuale de furt la erori în lanネ孛l de aprovizionare, la comerネ electronic sau fraudト cu returnトビi, sトビbトフorile sunt atunci când comercianネ嬖i cu amトハuntul riscト sト piardト cel mai mult.”

Vestea bunト este cト retailerii pot urma mai mulネ嬖 paネ冓 ネ冓 au la dispoziネ嬖e soluネ嬖i pe care sト le ia în considerare în implementarea unei strategii pentru prevenirea pierderilor, atenuarea furtului ネ冓 a riscurilor asociate în acest sezon de sトビbトフori.

Pasul 2. Asiguraネ嬖-vト cト marfa este pregトフitト ネ冓 protejatト corespunzトフor

Este nevoie de mult timp ネ冓 forネ崙 de muncト pentru a pregトフi un spaネ嬖u de vânzare cu amトハuntul pentru cumpトビトフurile de sトビbトフori.

În timp ce deficitul de forネ崙 de muncト ネ冓 cererea record pentru lucrトフorii din retail nu uネ冰reazト perspectiva pregトフirii pentru prevenirea pierderilor, fâcând însト tehnologia de prevenire a pierderilor absolut necesarト.

  • Asiguraネ嬖-vト cト aネ嬖 comandat suficiente accesorii de protecネ嬖e a mトビfurilor pentru a ネ嬖ne pasul cu creネ冲erea inventarului de sトビbトフori, în special pentru produsele vulnerabile
  • Faceネ嬖 ca semnalul sonor al sistemului EAS de la intrトビi/ieネ嬖ri sト conteze mai mult testând constant sistemul de supraveghere electronicト a articolelor (EAS) ネ冓 efectuând întreネ嬖nerea acestuia dupト caz.
  • Evaluaネ嬖 identificarea prin frecvenネ崙 radio (RFID) pentru a activa analiza de pierdere la nivel de articol în planurile dvs. de atenuare pentru prevenirea pierderilor.

Pentru mai multe informaネ嬖i legate de sistemele electronice antifurt EAS, faceネ嬖 click aici.

 Pasul 3. Îmbunトフトκ嬖ネ嬖 siguranネ嫗 zonelor de self-checkoul pentru o experienネ崙 sigurト ネ冓 fトビト fricネ嬖uni

Pe mトピurト ce sistemele self-checkout devin rapid o normalitate, la fel devine ネ冓 furtul din magazin. În timp ce aceste soluネ嬖i oferト operaネ嬖uni rapide ネ冓 comode, ele oferト ネ冓 noi oportunitトκ嬖 de furt, cu pierderi mari pentru comercianネ嬖. Din fericire, existト modalitトκ嬖 de a atenua aceastト provocare înainte de sトビbトフori.

  • Monitorizaネ嬖 zona selfcheckout atât cu video, cât ネ冓 cu ajutorul angajaネ嬖lor din magazine.
  • Postaネ嬖 afiネ册 care anunネ崙 sistemele de monitorizare a publicului (PVM) în apropierea zonelor de self-checkout pentru a funcネ嬖ona ca un factor de descurajare vizual pentru potenネ嬖alii hoネ嬖.

Pentru mai multe informaネ嬖i legate de sistemele de securizare a zonelor de self-checkout, faceネ嬖 click aici ネ冓 luaネ嬖 legトフura cu unu din colegii noネ冲ri din dep. Vânzトビi pentru a vト putea da mai multe informaネ嬖i despre soluネ嬖ile din portofoliul nostru.

 

Checklist pentru prevenirea pierderilor テョn retail テョn sezonul sトビbトフorilor de iarnト 2021 - partea a II a

Acest site foloseナ殳e cookies. Navigテ「nd テョn continuare vト exprimaネ嬖 acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord