Măsurare & Verificare Temperatură Corporală Persoane

Eutron propune patru sisteme bazate pe aceste tehnologii, diferențate prin modul de preluare a temperaturii persoanelor și a recomandărilor vi-a-vis de eficiența folosirii lor în anumite spații.

1. Scaner Mobil Măsurare Temperatură (ThermoScanner)

Scanerul termic este un instrument de măsurare și verificare rapidă a temperaturii, practic și economic, care poate fi utilizat la intrările și ieșirile din spațiile publice. Acesta poate fi folosit de la o distanță de siguranță de 1 metru, are o precizie de ±0.5℃ și are două moduri inteligente de diagnoză, fiind astfel un dispozitiv flexibil și ușor de utilizat, ideal pentru imbunătățirea eficienței în preventia epidemiilor si protectia sănătății publice. 

vezi produsul în secțiune Catalog aici

2. Sistem Fix Măsurare Temperatură Individuală Persoane 

Sistemul folosesește senzori infraroșu, permițând măsurarea și verificarea temperaturii în mai puțin de 1 secundă pentru o persoană, cu o acuratețe de ±0,3°C. Soluția poate fi conectată la un sistem de control acces deja existent sau la un sistem de supraveghere video, permițând atât înregistrarea temperaturii, precum și a persoanei verificate. De asemenea, poate fi conectat și la o poartă automată, iar dacă temperatura măsurată este în intervalul setat va comanda deschiderea porții, însă dacă este în afara intervalului presetat nu va deschide poarta, nepermițând accesul persoanei în incintă.

vezi video aici

3. Sistem Fix Măsurare Temperatură Persoane pentru Fluxuri Mari

Sistemul ThermoMetricon măsoară și verifică temperatura corpului folosind senzori IR de precizie în 32 de puncte. Acesta se amplasează în lateralul unei uși sau intrări, iar când o persoană cu o temperatură a corpului mai mare de valoarea presetată trece prin dreptul dispozitivului, acesta emite un semnal sonor și vizual - lumină roșie- afișând și valoarea măsurată. Soluția este dedicată spațiilor publice cu un flux mare de persoane cum ar fi centrele comerciale, instituțiile publice, metrou, magazine, etc.

vezi video aici

4. Sistem Video Fix Măsurare Temperatură Persoane pentru Fluxuri Mari

Sistemul proiectat împreună cu partenerul Eutron, Hikvision, este format din senzori de temperatură și senzori video, black body - elementul de calibrare a senzorului de temperatură, NVR (Network Video Recorder), display pentru afișarea imaginilor în timp real, software face-recognition și software de evaluare a temperaturii preluate. Soluția permite identificarea persoanelor care au temperatura peste un prag prestabilit, permițând astfel prevenția transmiterii Covid-19, în cazul persoanelor potențial infectate. 

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord