Comunicare

Optimizează procesele din depozit cu ajutorul soluției mobile de măsurare Cubetape

Soluția Cubetape te va ajuta să optimizezi procesle din depozitul tău instant, cu costuri extrem de reduse comparativ cu alte sisteme de dimensionare. Similar unei rulete, sistemul Cubetape permite măsurarea coletelor cu dimensiuni de până la 7,5 m lungime/lățime/înălțime, eliminând însă necesitatea de a nota datele pe hârtie. Sistemul inovator Cubetape are integrat și un scanner de coduri de bare 1D / 2D pentru a ușura lucrul în depozit, capturând măsurătorile precise ale coletelor și paleților în câteva secunde și transmițând apoi informațiile către sistemul dvs. informatic.

 

Avantajele integrării sistemului portabil de măsurare Cubetape în depozitul tău

Cubetape permite măsurarea rapidă și eficientă a dimensiunilor pentru transport (greutate volumetrică) și transmiterea automată direct în sistemul informatic propriu. Soluțiile de măsurare Cubetape funcționează cu acumulator reîncărcabil, fiind astfel perfecte pentru spații mici, pentru diverse aplicații de transport, recepție și expediere colete, crossdocking, protecția veniturilor transportatorului, MasterData ș.a.

De asemenea, Cubetape este disponibil într-o gamă de soluții potrivite pentru orice nevoi și, mai ales, pentru orice buzunare. Gama de măsurare a dispozitivelor Cubetape ajunge până la 7,5m, însă există și dispozitive care măsoare până la 2.5m sau până la 5m.

Toate soluțiile Cubetape utilizează tehnologia patentată Barcode on Tape (BoT) pentru măsurători precise. Astfel, utilizarea soluțiilor Cubetape asigură eliminarea erorilor umane atât în procesul de măsurare, cât și atunci când vine vorba de introducerea acestora în sistemul informatic

Nu numai atât, ci fiecare dintre soluțiile Cubetape se pot integra ușor și rapid cu un dispozitiv portabil sau cu o stație de lucru prin Bluetooth, deoarece emulează comenzile de la tastatură (introducere manuală). Aplicația mobilă Quanta poate fi utilizată pentru a adăuga fotografii, greutatea și notițe, stocarea datelor făcându-se în baza de date cloud.

Cubetape este un sistem portabil de măsurare a coletelor proiectat pentru utilizare în aplicații de transport general sau de marfă. Cu ajutorul soluțiilor mobile de măsurare de la Cubetape, poți eficienteza procesele din depozitul tău prin eliminarea erorilor de măsurare și de introducere a datelor, îmbunătățirea eficienței și reducerea cheltuielilor generale și îmbunătățirea operațiunilor. Integrarea soluției cu sistemele existente este extrem de rapidă și ușoară, iar datele pot fi salvate în cloud.

Cubetape automatizează capturarea și transferul de date critice ale articolele, necesare în aplicațiile de transport de marfă și funcționează fără probleme cu majoritatea aplicațiilor de expediere pentru colete.

Optimizează procesele din depozit cu ajutorul soluției mobile de măsurare Cubetape