Comunicare

Checklist pentru prevenirea pierderilor în retail în sezonul sărbătorilor de iarnă 2021 - partea a II a

„Pentru majoritatea comercianților cu amănuntul, sărbătorile sunt sezonul de vârf al veniturilor – dar sunt și sezonul de vârf al pierderilor”, a declarat Rochelle Berman, Solutions Marketing Leader, Loss Prevention and Liability la Sensormatic Solutions. „De la evenimente individuale de furt la erori în lanțul de aprovizionare, la comerț electronic sau fraudă cu returnări, sărbătorile sunt atunci când comercianții cu amănuntul riscă să piardă cel mai mult.”

Vestea bună este că retailerii pot urma mai mulți pași și au la dispoziție soluții pe care să le ia în considerare în implementarea unei strategii pentru prevenirea pierderilor, atenuarea furtului și a riscurilor asociate în acest sezon de sărbători.

Pasul 2. Asigurați-vă că marfa este pregătită și protejată corespunzător

Este nevoie de mult timp și forță de muncă pentru a pregăti un spațiu de vânzare cu amănuntul pentru cumpărăturile de sărbători.

În timp ce deficitul de forță de muncă și cererea record pentru lucrătorii din retail nu ușurează perspectiva pregătirii pentru prevenirea pierderilor, fâcând însă tehnologia de prevenire a pierderilor absolut necesară.

  • Asigurați-vă că ați comandat suficiente accesorii de protecție a mărfurilor pentru a ține pasul cu creșterea inventarului de sărbători, în special pentru produsele vulnerabile
  • Faceți ca semnalul sonor al sistemului EAS de la intrări/iețiri să conteze mai mult testând constant sistemul de supraveghere electronică a articolelor (EAS) și efectuând întreținerea acestuia după caz.
  • Evaluați identificarea prin frecvență radio (RFID) pentru a activa analiza de pierdere la nivel de articol în planurile dvs. de atenuare pentru prevenirea pierderilor.

Pentru mai multe informații legate de sistemele electronice antifurt EAS, faceți click aici.

 Pasul 3. Îmbunătățiți siguranța zonelor de self-checkoul pentru o experiență sigură și fără fricțiuni

Pe măsură ce sistemele self-checkout devin rapid o normalitate, la fel devine și furtul din magazin. În timp ce aceste soluții oferă operațiuni rapide și comode, ele oferă și noi oportunități de furt, cu pierderi mari pentru comercianți. Din fericire, există modalități de a atenua această provocare înainte de sărbători.

  • Monitorizați zona selfcheckout atât cu video, cât și cu ajutorul angajaților din magazine.
  • Postați afișe care anunță sistemele de monitorizare a publicului (PVM) în apropierea zonelor de self-checkout pentru a funcționa ca un factor de descurajare vizual pentru potențialii hoți.

Pentru mai multe informații legate de sistemele de securizare a zonelor de self-checkout, faceți click aici și luați legătura cu unu din colegii noștri din dep. Vânzări pentru a vă putea da mai multe informații despre soluțiile din portofoliul nostru.

 

Checklist pentru prevenirea pierderilor în retail în sezonul sărbătorilor de iarnă 2021 - partea a II a