Sisteme Măsurare Automată pe Bandă/Conveyor

Sistemele Cubiscan sunt concepute pentru a măsura și cântări coletele aflate în mișcare, pe benzile transportoare de mare viteză din depozite, zone de triaj (hub-uri) ale transportatorilor sau pentru companiile care folosesc aplicații automate de expediție a mărfurilor.

Gama de sisteme Cubiscan cuprinde modele care pot fi integrate în benzile transportoare și utilizează o varietate de tehnologii de detectare pentru a măsura lungimea, lățimea, înălțimea și greutatea coletelor la viteze de până la 180 metri pe minut.

Aplicații: Expediere, logistică și gestionarea spațiilor depozitelor

Informații disponibile imediat în aplicația de gestiune WMS

Datele preluate sunt disponibile imediat după măsurare de către sistemul Cubiscan pentru a fi transmise către sistemul intern de gestionare a depozitelor. Pe baza dimensiunilor și greutății măsurate, alegerea ambalajului potrivit devine mult mai ușoară. Gestionarea informațiilor corecte asigura, de asemenea, optimizarea spațiilor din depozitul dvs.

Diverse Versiuni

Sistemele Cubiscan sunt disponibile în diverse versiuni, în funcție de tipul de obiecte, colete sau pachete pe care le manevrați în mod obișnuit. Sistemele pot măsura produsele obișnuite și / sau de dimensiuni neregulate, prin intermediul tehnologiei cu ultrasunete sau infraroșu.

Optimizarea spațiului - Articole ambalate sau cu forme neregulate

Optimizarea spațiului este esențială pentru îmbunătățirea eficienței și automatizării depozitului, iar gestionarea spațiului afectează în mod direct profitabilitatea. Datele furnizate de un sistem de măsurare automată a dimensiunilor și greutății produselor și pachetelor pot optimiza funcționarea depozitului prin finalizarea mai rapidă comenzilor, selectarea tipului de ambalaj potrivit, proiectarea zonelor (sloturilor) de înmagazinare. Rezultatul obținut - eficientizarea generală a depozitului.

Capacitatea de a dimensiona cu precizie articolele și tipurile de ambalaje aferente în proiectele de optimizare a depozitelor este esențială pentru îmbunătățirea operațiunilor din lanțul de aprovizionare. Datele precise sunt deosebit de importante odată cu creșterea continuă a comenzilor și accelerării comerțului electronic. De la un rucsac sau un pulover, la o cheie sau ochelari de vedere, sistemele Cubiscan vă permit să înregistrati măsurătorile (dimensiuni și greutate) pentru toate articolele în vederea unui management optim al spațiului.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord