Comunicare

Ce beneficii îți aduce un sistem anti-efracție cu jet de ceață?

Sistemele de detecție intruziune și alarmare anti-efracție sunt printre cele mai utilizate metode de protecție a locuinței împotriva furturilor. Aici ne putem referi la soluții ce pot fi integrate cu sisteme CCTV, de incendiu sau control acces precum sistemele de alarmare la detecție de mișcare, la detecție de șoc, la detecție de geam spart; sistemele de protecție perimetrală (sisteme taut-wire, sisteme de bariere mw, sisteme senzori ir, sisteme cablu senzitiv); sistemele pentru acționare în caz de urgență (sisteme de panică pe baza de butoane, pedale sau telecomenzi) sau sistemele de monitorizare bariere fizice (sisteme detecție uși / porți / geamuri deschise).

În ciuda mijloacelor eficiente de alertare intruziune pe care le oferim, pot fi întâmpinate și dificultăți, ca în cazul oricărui sistem. Din dorința de a eficientiza procesul de împiedicare a intrărilor prin efracție și de a opri jafurile cu un nivel de certitudine ridicat, Eutron a adăugat în protofoliul său sistemele anti-efracție cu generator de ceață.

Cum te poate ajuta sistemul anti-efracție cu ceață UR Fog?

UR Fog, cea mai recentă adiție a Eutron la catalogul de soluții complete oferite, este cel mai inovator și puternic sistem anti-efracție de pe piață. Odată detectată intruziunea, sistemul UR Fog generează o ceață densă care umple încăperea în aprox. 30 de secunde, eliminând total vizbilitatea celui care încearcă să pătrundă prin efracție.

UR Fog produce cea mai densă ceață dintre toate generatoarele de ceață de pe piață, datorită fluidului de ceață inovator și tehnologiei cu jet brevetate. Sistemul are o gamă de peste 30 de modele pentru diferite volume de acoperire.

Ceața emisă este complet non-toxică pentru oameni și animale, nu lasă reziduuri și poate intra în contact direct cu alimentele și băuturile, având certificarea Contact Food.

Care sunt beneficiile pe care ți le aduce soluția anti-efracție UR Fog?

Orice sistem de alarmă are capacitatea de a avertiza în caz de efracție, dar nu îl poate împiedica fizic pe hoț să efectueze furtul. Nici măcar barierele fizice, cum ar fi obloanele, ușile blindate și geamurile anti-efracție nu par să aibă un efect de descurajare asupra hoților.

Când are loc spargerea, sistemul de alarmă trimite alerta către poliție, iar intervenția echipei de poliție la fața locului are loc în medie după 8/10 minute. Hoții au nevoie de mai puțin de 3 minute pentru a comite furtul.

Datorită emiterii rapide a unei cețe dense și persistente, numai sistemele anti-efracție cu jet de ceață împiedică fizic hoțul să intre în incintă.

UR Fog se potrivește oricărui tip de spațiu

Datorită versatilității sistemelor UR Fog, sistemul anti-efracție cu jet de ceață poate fi instalat în orice tip de spațiu. Soluțiile din gama modulară sunt potrivite pentru spații cu  suprafața între 200m3 și 800m3 și toate cele cinci variante permit comunicarea wireless.

Pe de altă parte, în Gama Fast Pump Pro Plus este caracterizată de flexibilitatea unică necesară pentru a proteja rapid volume mici, medii și mari, până la 14000 m³. Modelele sunt echipate cu seifuri securizate și cu o unitate electrică avansată cu 3 intrări și 4 ieșiri care reîncarcă o baterie standard de 2 Ah.

Pentru spații mici, unde energia electrică este o resursă extrem de prețioasă, cum ar fi rulotele, UR Fog au creat soluția BAT 300 cu tehnologia Tempest. Această soluție oferă 100% securitate cu 0% consum de energie. Sistemul poate fi integrat cu orice sistem de alarmă, este ușor de transportat și poate funcționa până la 6 luni fără a fi conectat la o sursă de energie electrică.

----

UR Fog este soluția cu cel mai rapid jet de ceață existent pe piață la momentul actual: saturația locală are loc în numai câteva secunde. În același timp, ceața emisă este cea mai densă de pe piață, vizibilitatea fiind redusă la zero centimetri.

UR Fog beneficiază, de asemenea, de o gamă largă de modele pentru orice tip de acoperire, chiar și pentru volume mari, la prețuri competitive și prezentând costuri reduse de reîncărcare. Soluțiile anti-efracție cu jet de ceață sunt compatibile cu orice sistem de Securitate deja existent, iar instalarea și integrarea sunt procese extrem de ușoare și rapide.

Ce beneficii îți aduce un sistem anti-efracție cu jet de ceață?