Comunicare

Întrebări&Răspunsuri despre composterul Oklin - partea IV

Continuăm seria de întrebări și răspunsuri despre compostele GreenGood Oklin legate de alimentarea cu energie electrică, apă și canalizare:

  1. Electricitate necesară pentru aparatele Green Good.

GG10s - monofazat; tensiune și frecvență în funcție de necesități;

GG30s/50s/100s/300s/500s - trifazat; tensiune și frecvență în funcție de necesități.

  1. Dezodorizantele au nevoie de conexiune electrică?

Avem 2 tipuri de dezodorizante. Dezodorizantul nostru standard nu necesită conectare la electricitate și utilizează cărbune activ pentru a ajuta la reducerea mirosului.

Cel mai nou dezodorizant pentru Green Good necesită o conexiune electrică (conectată la aparat sau la o sursă electrică externă). Cel mai nou dezodorizant utilizează o tehnologie UV pentru a reduce mirosul.

Alternativ, supapa de evacuare a fluxului de aer poate fi conectată la canalizare. Deoarece procesul este 100% aerob, la fel ca în natură, nu se creează gaze nedorite în acest proces - este vorba mai degrabă de aer cald, care este apoi suflat în canalizare.

În prezent, soluția standard este „numai aparatul”. Dezodorizantul este o soluție opțională pentru cazurile în care nu este posibilă o conexiune la canalizare.

  1. Aparatele trebuie racordate la apă curentă?

Aparatele sunt prevăzute cu o conexiune opțională pentru conducte de apă, în cazul în care majoritatea deșeurilor alimentare golite în aparat de către utilizator au un conținut scăzut de apă. În condiții normale de funcționare, deșeurile alimentare au un conținut suficient de apă pentru a facilita procesul de compostare.

Nu - aparatele nu necesită racordare la canalizare, deoarece nu au emisii de apă gri sau de efluenți.

.

Întrebări&Răspunsuri despre composterul Oklin - partea IV