Comunicare

Eutron a implementat sistemele electronice de securitate pentru CIT ONE

"Sistemul proiectat și implementat de Eutron împreună cu partenerul său a realizat pentru CIT ONE toate obiectivele urmărite. Așteptările CIT ONE din punct de vedere al efectelor pozitive au fost depășite, realizând îmbunătățirea relației dintre CIT ONE și clienți și ridicarea nivelului de securitate în centrele de procesare și în zona de transport valori."

Rodin Calomfirescu
Director Securitate CIT ONE

CIT ONE este cel mai apreciat furnizor de servicii integrate de transport, procesare și depozitare valori de pe piața românească, recunoscut pentru profesionalism, siguranță și inovație.

Clienții CIT ONE  sunt atât instituții financiare cât și clienți corporate, iar serviciile pe care le oferă sunt susținute de o rețea națională de centre de procesare și puncte de lucru de procesare și transport al valorilor, cât și alimentarea și întreținerea automatelor bancare.

CIT ONE a inaugurat în 2022 cinci noi centre de procesare, în București fiind cel mai mare și modern centru de procesare din România, cu o suprafață de aproximativ 5.500 mp și a crescut flota de autoblindate cu 120 de vehicule noi, ajungând astfel la o flotă de peste 450 de autoblindate și auto special amenajate.

La nivel național, atât infrastructura de securitate conținând peste 3.200 de camere video în centrele de procesare și peste 1.300 în autovehiculele blindate de transport valori, cât și toate celelate sisteme de control access, antiefracție și de incendiu sunt gestionate și monitorizate la nivel centralizat prin soluții software de înaltă performanță care susțin eficiența la nivel de operare, cât și un nivel de securitate extrem de ridicat.

Pentru a putea susține un nivel înalt al serviciilor atât din punct de vedere al calității acțiunilor, cât și din punct de vedere al timpului scurt de răspuns, Eutron a investit și a dezvoltat o rețea compusă din 24 centre de service la nivel național, coordonată de un dispecerat dedicat și disponibil să intervină 24/7.

Eutron a început colaborarea cu CIT ONE în anul 2016.  Această colaborare s-a concretizat prin proiectarea, instalarea, punerea în functiune și asigurarea serviciilor de mentenanță preventive și corective dedicate sistemelor electronice de securitate implementate la nivel național din: 12 Centre de Procesare; 5 Puncte de lucru; Peste 450 autoblindate și autospeciale.

Avantajele obținute de CIT ONE

  • Implementarea unui sistem de securitate performant și monitorizat care acoperă atât centrele de procesare, întreaga flotă de autoblindate;
  • Sistemul centralizat ajută la monitorizarea și managementul incidentelor și are un rol ridicat în prevenirea unor incidente de securitate;
  • Numărul de reclamații client vs. CIT ONE s-a redus cu peste 36%;
  • Reducerea timpilor de intervenție cu 20%;
  • Gradul de utilizare a timpului efectiv și disponibil de intervenție a echipelor de service ATM a crescut cu peste 24%;
Eutron a implementat sistemele electronice de securitate pentru CIT ONE