Comunicare

eMag a ales Eutron din nevoia de a eficientiza fluxurile legate de depozitarea și ambalarea produselor.

eMag Joița, situat lângă autostrada București-Pitești, este cel mai mare depozit din Europa Centrală și de Est, cu o suprafață de 125.000 de metri pătrați, de unde se livrează marfa în Româna,  Bulgaria și Ungaria. Depozitul este folosit și de cei peste 13.000 de parteneri eMag care își comercializează produsele pe platforma Marketplace.

Cubiscan este un sistem automat de măsurare a dimensiunilor și cântărire a articolelor cu forme neregulate, coletelor cuboidale și a paleților. Soluția tehnologică permite citirea și înregistrarea dimensiunilor și greutății produselor rapid, ușor și precis.

Cubiscan 325 măsoară precis obiectele neregulate și neambalate și este special conceput pentru a măsura și a cântări SKU-uri de orice dimensiune pentru aplicații de distribuție, ambalare și depozitare, fiind unul dintre cele mai populare produse din gama Cubiscan.

Acesta colectează informațiile necesare depozitării optimizate a coletelor și pachetelor. Toate informațiile colectate sunt disponibile în aplicația de gestiune.

Sistemele Cubiscan sunt disponibile în diverse versiuni, în funcție de tipul de obiecte, colete sau pachete care sunt manevrate. Sistemele pot măsura produse obișnuite și/sau de dimensiuni neregulate, prin intermediul tehnologiei cu infraroșu sau infrasunet.

Vezi video-ul despre acesti proiect aici: https://www.youtube.com/watch?v=XIeMMHWvHD8

Află mai multe despre soluțiile Cubiscan aici: https://www.eutron.ro/sisteme-masurar...

eMag a ales Eutron din nevoia de a eficientiza fluxurile legate de depozitarea și ambalarea produselor.