Comunicare

Interviu Ziarul Financiar 15 minute cu un antreprenor cu Dan Țone, CEO Eutron

„Noi anul trecut am avut un plus de 17% faţă de 2019 şi ne propunem ca în fiecare an să avem o creştere de 12-15%. Crizele în general ne ajută să ne resetăm un pic, să vedem şi pro­ble­mele. Pandemia, a doua criză prin care am tre­cut, nu mi-a adus decât convingerea fap­tu­lui că în business e bine să ai echilibru în ceea ce vinzi, nu trebuie să joci totul pe o singură car­te. E important să te uiţi în permanenţă la evo­luţia fiecărei industrii“, spune Dan Ţone, fon­datorul companiei Eutron, în cadrul emi­siu­nii ZF 15 minute cu un antreprenor.“

Vă invităm să urmăriți interviul realizat de Ziarul Financiar în cadrul emisiunii 15 minute cu un antreprenor cu Dan Țone, CEO Eutron despre începuturile companiei, despre antreprenoriat, dar mai ales despre prezentul și viitorul Eutron pe piața românească.

Urmăriți interviul aici: https://www.zf.ro/zf-15-minute-cu-un-antreprenor/zf-15-minute-antreprenor-proiect-realizat-ziarul-financiar-alpha-20232723

Cine este Eutron?

Eutron este o companie românească care de peste 28 de ani furnizează soluții tehnologice personalizate pentru a-și ajuta clienții să își atingă sau chiar, depășească obiectivele de business.

Îmbunătățirea experienței clienților finali, optimizarea fluxurilor de numerar, soluțiile de securitate integrată, identificarea automată a datelor, amenajarea optimală a spațiului de vânzare și nu în ultimul rând sustenabilitatea, sunt câteva din competențele pe care le-am dezvoltat în decursul timpului, lucrând cu peste 3000 de clienți din retail, finanțe-bănci, sănătate, producție, logistică, etc.

Unul din punctele noastre forte este crearea unei soluții complete, prin serviciile pe care le oferim, care încep din stadiul de proiectare, continuă cu managementul de proiect și implementarea și sunt completate de cele post-implementare.

Eutron asigură suportul tehnic și service pentru soluțiile livrate, prin rețeaua sa proprie de centre zonale de service, cu acoperire națională.

Interviu Ziarul Financiar 15 minute cu un antreprenor cu Dan Țone, CEO Eutron