Comunicare

Echipamente de compostat pentru zona rezidențială sau pentru companii

Compostul fertilizează solul și îi îmbunătățește structura, înlocuiește cu succes îngrășămintele chimice, fiind un material ecologic care nu dăunează oamenilor sau animalelor.

Compostarea deșeurilor alimentare și transformarea lor în compost, reduce costurile de fertilizare și costurile de salubrizare.

Eutron susține și încurajează protecția mediului înconjurător și gestionarea responsabilă a deșeurilor alimentare. Composterele Oklin sunt special create în acest sens, nu poluează, generând îngrășământ natural care poate fi utilizat mai departe.

Oklin GG-02 este composterul cel mai mic din gama Oklin, destinat utilizării la scară redusă, precum în locuințe, școli sau cafenele. Este ușor de gestionat, având nevoie de o suprafață de 40x40 cm pentru instalare și de o gură de aerisire prin care să evacueze vaporii formați în procesul de descompunere. 

Composterul este electric, nu produce zgomot, nu poluează mediul înconjurător și nu generează apă uzată, cu toate că poate composta și resturi alimentare lichide. Datorită sistemului de Nano Deodorizare, Oklin GG-02 reduce degajarea de mirosuri neplăcute.

Oklin GG-02

Echipamentul are o capacitate de compostare de până la 4 kg de deșeuri pe zi, rezultatul final, obținut după doar 24 de ore, fiind un îngrășământ natural, deci o resursă valoroasă pentru fertilizarea solului, a plantelor și a grădinilor de legume sau fructe. Oklin GG-02 nu necesită personal specializat sau elemente adiționale. Sistemul este automat și poate fi operat de o singură persoană.

Oklin GG-30S

 

Oklin GG-30S este unul dintre modelele Oklin destinate companiilor care generează un volum moderat de deșeuri organice. Având o capacitate de 75 de kg de deșeuri pe zi și o greutate de 450 de kg, composterul este ideal pentru utilizarea în restaurante, cantine, supermarketuri sau școli.

Dispozitivul este echipat cu diverse tehnologii care simplifică operarea. Sistemul de Nano Deodorizare reduce mirosurile neplăcute, iar bacteriile Acidulo®, rezistente la căldură (termofile), la sare (halofile) și la medii acide (acidofile), descompun resturile alimentare în 24 de ore. Composterul GG-30S este destinat aplicațiilor comerciale și industriale.

Oklin GG-300S

Industria HoReCa se confruntă adesea cu probleme legate de depozitarea deșeurilor alimentare, mirosurile neplăcute degajate, întreținerea spațiilor de lucru și igienizarea corespunzătoare a acestora, în conformitate cu normele stricte din domeniu. Astfel, costurile implicate sunt mari, iar gestionarea deșeurilor este aproape întotdeauna o problemă fără sfârșit.

Oklin GG-300S este soluția pentru hoteluri, restaurante, cantine, aeroporturi, centre comerciale și alte companii industriale, care generează cantități mari de deșeuri organice. 

Având o capacitate de 800 kg pe zi, o procesare rapidă de 24 de ore, datorită bacteriilor Acidulo® care descompun deșeurile și tehnologii diverse pentru o operare facilă, GG-300S este soluția potrivită pentru toate probleme de mai sus.

Composterul este echipat cu un sistem de camere cu infraroșu, care permite operatorilor să fie mereu la curent cu procesul de compostare, și un sistem de ridicare a coșurilor, care permite ca deșeurile să fie introduse ușor în aparat.

Echipamente de compostat pentru zona rezidențială sau pentru companii