Verificatoare de Preț

Verificatoarele de preț sunt în general destinate magazinelor cu suprafețe medii sau mari, cu o gamă largă de produse și cu un trafic și număr mare de clienți, zilnic. Verificatoarele de preț ușurează viața clientului în momentul în care acesta dorește să afle prețul unui produs, fie pentru că nu a fost atent la prețul afișat la raft sau nu a găsit eticheta cu prețul respectivului produs. 

Prin scanarea codului de bare afișat pe ambalajul produsul va obține informația dorită, fără a mai fi astfel nevoit să își piardă timpul căutând responsabilul raionului respectiv.

Verficatoarele de preț au dimensiuni reduse, se montează pe perete și au mai multe opțiuni de interconectivitate. Mesajul afișat la scanarea produsului poate conține mai multe informații în afară de preț, în funcție de numărul de linii și caractere afișate pe care îl suportă echipamentul. 

Catalog

Veți găsi o parte din produsele din portofoliul nostru în secțiunea Catalog, însă aceasta nu conține toată gama de opțiuni. Înainte de a investi într-un verificator de prețuri, discutați cu un consultant de vânzări avizat pentru a afla cu exactitate de ce aveți nevoie, astfel încât să vă asigurați că achiziționați soluția potrivită nevoilor dumneavoastră.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE INTEGRATA SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?