Specificații:

  • Funcționează atât ca un checkout convențional, cât și ca un self-checkout
  • Perfect pentru spații reduse - amprentă mică
  • Echipat cu scaner și cântar
  • Plată cu card sau numerar
  • Gamă de rafturi și accesorii opționale

Hibridul gamei ModeFlow de la Itab vă ajută să minimizați cozile de la case și să le oferiți clienților expres o soluție de checkout convenabilă - mai rapidă, cât și confortabilă.

Nivelul de trafic din zona de case se poate schimba drastic de la un moment la altul și de aceea este necesar să poți răspunde rapid la necesitățile clienților din magazin. Astfel, MoveFlow Hybrid oferă ce este mai bun din ambele sisteme de checkout – în funcție de necesitate, acest model poate funcționa atât ca un checkout tradițional (CCO), cât și ca un self-checkout (SCO), schimbarea între cele doua moduri de funcționare fiind extrem de rapidă. În momentele cu un trafic redus, acesta poate funcționa în sistem de self-checkout, casierul putând să se ocupe de alte sarcini importante pentru buna desfășurare a operațiunilor zilnice, însă în momentele cu un număr mare de clienți la case, se poate trece rapid pe modul de funcționare asistat pentru a diminua timpii de așteptare a clienților.

Sistemul are o amprentă mică la sol și este ușor de înțeles și folosit, atât pentru personal, cât și pentru clienți. Acesta poate fi echipat cu plata cu cardul, cât și cu un echipament de gestionare integrată a numerarului cu diferite niveluri de viteză, capacitate și securitate. Toate sistemele MoveFLOW sunt independente de POS și complet integrate cu interfața ITAB SCO-API.

Personalizare cromatică: MoveFLOW HYBRID poate fi livrat în orice culoare sau în mai multe culori.

Semnale luminoase: MoveFLOW HYBRID poate fi echipat cu diferite turnuri cu lumină pentru a semnaliza statusul echipamentului.

Plată: MoveFLOW HYBRID poate fi echipat cu mai multe soluții diferite de plată cu cardul sau cash.

Scaner/cântar: MoveFlow HYBRID este echipat cu scanere și cântar certificat, care funcționează atât pentru clienții self-Checkout, cât și pentru folosirea asistată.

Securitate: MoveFLOW HYBRID este echipat cu un sistem de auto-învățare a cântarului care detectează greșelile și tentativele de furt.

Manipularea pungilor de cumpărături: MoveFLOW HYBRID este compatibil cu sistemele de prindere a pungilor pentru cele mai multe tipuri de pungi și sacoșe.

Rafturi opțiuni: În funcție de model, MoveFLOW HYBRID poate fi echipat cu diferite rafturi, pentru depozitarea pungilor, etc.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE