Specificații:

  • Rezoluție FScan 844 x 640 pixeli
  • Toleranță la mișcare Până la 584 cm (230˝) pe secundă în întuneric total cu 100%
  • UPC la 10cm (4˝) distanță Unghi de scanare
  • Unghi de câmp orizontal: 42,4 °
  • Imprimare contrast 20% reflectanță minimă
  • Roll, pitch, inclinare înclinată: 360 °, pitch: ± 45, înclinare: ± 60
  • Previne scanările greșite cu butonul protejat.
  • Are senzori ER și MR.
  • Are suport pentru comutator RS232 și USB.
  • Funcționează cu Bluetooth și LoRa.

Terminal wearable hands-free

Spre deosebire de alte scanere de coduri de bare, IWO de la TIM poate fi purtat ca mănușă, oferind utilizarea cu ambele mâini libere și reducând durata operațiunilor la jumătate.

Ergonomic și ușor de utilizat

IWO are o greutatea de 35 de grame, fiind mult mai ușor de utilizat în comparație cu alte scanerele. Economisește până la 40% din timp în operațiile de scanare a codurilor de bare. Angajații nu au nevoie de un ecran suplimentar pentru a verifica dacă scanarea este exactă.

Funcție Plug & Play

Terminalele wearable inteligente IWO pot începe să funcționeze imediat ce sunt îmbrăcate, fără a fi nevoie de integrare sau configurare. Chiar și în doar o zi, sistemul începe să funcționeze la performanțe maxime.

Feedback haptic, acustic și optic

Spre deosebire de alte scanere de coduri de bare, IWO oferă feedback nu numai în text, ci și cu vibrații, sunet și lumină. Angajatul nu trebuie să verifice codul de bare după fiecare operațiune. Astfel, riscul de a face greșeli este minimizat, în timp ce eficiența și trasabilitatea sunt maximizate.

Protecție completă cu glisor de protecție

Datprită glisorului cu protecție și a butoanelor moi, IWO este rezistent la lovituri puternice și căderi. În plus, este proiectat pentru a nu deteriora alte suprafețe de care se lovește. De exemplu, într-o fabrică care produce mașini, dacă IWO se freacă de o mașină proaspăt vopsită, nici mașina, nici mănușa nu vor fi deteriorate.

Durată lungă de viață a bateriei

Terminalele wearable IWO au p durată de funcționare până la 10 ore și 3000 de scanări. Astfel, acoperă cu ușurință o tură completă cu o singură încărcare.

Economisește timp până la 50%

În special industria auto concurează contra timpului. O mașină este produsă în mai puțin de un minut. În timp ce se produc în medie 1500 de mașini pe zi, pe fiecare mașină sunt montate aproximativ 500 de piese. IWO economisește 4 secunde pentru fiecare montaj, care durează aproximativ 8 secunde. Astfel, se economisesc 30 de milioane de secunde într-o zi.

IWO LoRa

Utilizare independentă pe teren: LoRa oferă o rază de conectare de 12 km pe teren și 600 de metri într-o fabrică. LoRa permite comunicarea cu un singur punct de conectare, astfel încât fluxul de date nu depinde de nimic.
Transmiterea sigură și rapidă a datelor: Deoarece frecvența LoRa este diferită de toate celelalte frecvențe, extrage doar date de pe dispozitivele conectate pe aceeași frecvență. Astfel, permite un flux de date rapid și sigur.
Date nelimitate cu un singur port: Puteți asigura un flux nelimitat de date cu un singur punct de încărcare care este, de asemenea, utilizat ca antenă. Fluxul de date este activat de pe toate dispozitivele care citesc numărul de identificare de sub unitatea de încărcare. Este suficient să citiți un singur ID, astfel încât datele să poată fi transmise în flux de la mai multe dispozitive la un singur port.

IWO Bluetooth


Raza de citire: Poate funcționa pe o rază de 30-50 de metri.
Operațiuni independente: Nu necesită o conexiune de ecran.
Compatibilitatea de interoperare cu diferite dispozitive: Este convenabil să lucrați cu un alt dispozitiv, cum ar fi o tabletă sau un terminal.

 


 

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE