Specificații:

  • Ecran OLED de 1,5 ”cu rezoluție 128x128
  • Tastatura cu 17 butoane
  • Greutate: 45 grame
  • wifi 802.11 a / b / g / n: 2,4 GHz și 5 GHz
  • Opțiuni pentru scaner coduri de bare: gamă extinsă (ER) și maxim Gama (MR)

Afișaj ușor de citit

Ecranul de 1,5 inch al lui Glogi poate face tot ceea ce terminalele portabile tradiționale oferă cu un ecran dur și mare. Cu designul său mic și simplu, monitorizează sarcini precum colectarea și sortarea fără a fi nevoie de un dispozitiv extern. Astfel, toate operațiunile în logistică sunt efectuate cu un singur dispozitiv ușor de folosit.

Feedback tactil, acustic și optic

Spre deosebire de terminalele portabile tradiționale, acesta oferă nu numai feedback scris, ci și tactil, optic și acustic. Nu este nevoie ca angajatul să verifice. Sistemele de feedback pot fi personalizate în funcție de locul în care sunt utilizate și pentru ce sarcină sunt utilizate. Astfel, în timp ce riscul de a face greșeli este minimizat, timpul este economisit.

Integrare ușoară

Are capacitatea de a fi integrat în sistemele deja utilizate, precum JSON, Matrix, SAP, Telnet V3, HighJump. Glogi este scalabil și compatibil.

Utilizare cu mâinile libere

În special în sectoarele de paletizare, terminalul Glogi oferă ușurință în utilizare, permițând lucrătorilor să aibe ambele mâini libere, reducând timpul operațiunilor la jumătate.

Ușor de folosit

Glogi cântărește doar 45 de grame, în timp ce terminalele portabile convenționale au aproximativ 500 de grame. Devine din ce în ce mai dificil să transporti încărcături ore întregi în timpul orelor de lucru, în timp ce poți chiar uita de purtarea Glogi. Este asigurată satisfacția angajaților, precum și productivitatea acestora.

Tastatură

Cu tastatura de pe Glogi, datele pot fi introduse cu ușurință.

Funcționează fără probleme cu WiFi

Toate mănușile sunt interconectate și funcționează prin WiFi, oferind o singură soluție de pachet fără a fi nevoie de un alt dispozitiv.

Durată lungă de viață a bateriei

Poate efectua zece ore de procesare, până la 3000 de scanări la o singură încărcare.

Extrem de durabil

Datorită tehnologiei sale conductoare și a calității materialului, Glogi poate fi utilizat timp de până la 6 luni. Nu există cheltuieli pentru întreținerea și repararea mănușii.

Fiecare dispozitiv Glogi este recunoscut prin ID-ul său unic.

 

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE