Specificații:

  • Dimensiune: L 81x l 69 x h 58, 28 kg
  • Gamă de măsurare: Lungime: 0,2 - 45,0 cm, Lățime: 0,2 - 30,0 cm Înălțime: 0,2 - 30,0 cm
  • Capacitate de cântărire: 0,002 până la 6,000 kg
  • Conexiune: Ethernet (1), Serial (1), USB (1)
  • Umiditate: 0% până la 90% fără condens
  • Senzor de măsurare: fascicul de lumină cu infraroșu
  • Temperatura de funcționare: 0 ̊ la 40 ̊C
  • Senzor de greutate: patru celule de încărcare

Cubiscan 25 măsoară și cântărește articole mici, de forme neregulate, pentru recepție, distribuție, ambalare și depozitare. De la pastile și ochelari de vedere la sticle și alte articole mici, CS 25 este un sistem extrem de precis și ușor de utilizat.

Tipuri de colete: Articole neregulate, neambalate, cuboidale sau ambalate

Aplicații: Depozitarea și gestionarea spațiului

Câștigător al Premiului MHI pentru Inovație 2015, Cubiscan 25 este un sistem compact de dimensionare conceput special pentru a măsura și cântări articole mici. Folosind tehnologia de detectare în infraroșu, Cubiscan 25 dimensionează cu precizie articole mici, individuale, perfecte pentru aplicații de recepție, încadrare, picking și selectare a ambalajului.

Cubiscan 25 a fost construit pentru a maximiza spațiul de stocare și pentru a îmbunătăți metodele de ambalare. Acest lucru poate reduce utilizarea materialelor de ambalare și poate reduce costurile de expediere bazate pe dimensiuni. CS 25 poate, de asemenea, să aducă benficii mediului prin reducerea deșeurilor din urma ambalajelor și prin reducerea la minimum a costurilor cu combustibilul și a emisiilor de carbon. În esență, Cubiscan 25 vă poate ajuta compania să își dezvolte practicile durabil, îmbunătățind în același timp costurile și eficiența spațiului.

Cubiscan 25 este o soluție eficientă pentru abordarea cerințelor de greutate DIM în mai multe industrii diferite, inclusiv farmaceutice, sănătate și frumusețe, și publicarea cărților. Amprenta sa mică permite o implementare facilă oriunde în depozit sau centru de distribuție. În plus, ca soluție mobilă, Cubiscan 25 poate fi utilizat pentru dimensionarea SKU-urilor în întregul depozit.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE