Specificații:

  • Dedicat spațiilor de până la 18 m2
  • Dimensiune: 80x115x260 mm
  • Greutate: 1,15 kg
  • Consum energetic: 15 wați
  • Nivel zgomot: max 30 db
  • Timer programabil

Purificatorul portabil de aer cu ioni de plasmă asigură un grad de dezinfectare de până la 99.99%.

Acesta folosește tehnologia de dezinfectare electrostatică cu ioni negativi și este disponibil în trei varinate diferite: modelul S pentru spații de 15 m2, modelul M pentru spații 18 m2 și modelul L pentru spații de 26 m2. Este recomandat pentru rezidențial, restaurante și baruri, service-uri auto, self-service-uri bancare, mașini sau orice spațiu cu dimensiunile menționate.

Purificatorul portabil poate fi programat cu ajutorul unu timer pentru a funcționa după necesitățile clientului (de ex. 10 minute ON cu pauza de 30 minute)

Este dovedit științific că această tehnologie elimină virusul SARS-COV-2 deosebit de ușor de ucis „în aer“, fiind astfel recomandat pentru prevenția răspândirii coronavirusului.

Timpul de dezinfectare:

5 m2 10 m2 15 m2 18 m2
3 min 6 min 8 min 12 min
 
Principiu Dezinfectare
Tehnologia denumită Plasma Ioniser Technology, generează plasma în condiții atmosferice. Sistemul de ionizare cu plasmă produce ioni negativi folosind curentul electric de joasă tensiune și intensitate mare. 
 
Cum Funcționează?
Folosind un ventilator, ionii negativi produși de sistem sunt împrăștiați în aer, fie în cabinetele de dezinfecție sau în încăperi. Virușii, bacteriile și alte microparticule dăunătoare conțin ioni pozıtıvi. Ionii negativi generați de sistemul de ionizare cu plasmă anihilează bacteriile și virușii prin perforarea membranelor celulare. Aceasta tehnologie este folosită inclusiv în industria de sănătate (spitale, clinici, laboratoare, etc) de ani de zile.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE