Specificații:

  • Dedicat spațiilor de până la 100m2

Purificatorul de aer cu ioni de plasmă asigură un grad de dezinfectare de până la 99.99%.

Acesta folosește tehnologia de dezinfectare electrostatică cu ioni negativi și este disponibil în două variante, respectiv pentru volume de 26m2 și de 100 de m2. Este recomandat pentru rezidențial, restaurante și baruri, service-uri auto sau orice spațiu cu volumele menționate.

Este dovedit științific că această tehnologie elimină virusul SARS-COV-2 deosebit de ușor de ucis „în aer“, fiind astfel recomandat pentru prevenția răspândirii coronavirusului.

Timpul de dezinfectare:

10m2 15m2 20 m2 26 m2 50 m2 100 m2
2 min 3 min 5 min 6 min 10 min 14 min
 
Principiu Dezinfectare
Tehnologia denumită Plasma Ioniser Technology, generează plasma în condiții atmosferice. Sistemul de ionizare cu plasmă produce ioni negativi folosind curentul electric de joasă tensiune și intensitate mare. 
 
Cum Funcționează?
Folosind un ventilator, ionii negativi produși de sistem sunt împrăștiați în aer, fie în cabinetele de dezinfecție sau în încăperi. Virușii, bacteriile și alte microparticule dăunătoare conțin ioni pozıtıvi. Ionii negativi generați de sistemul de ionizare cu plasmă anihilează bacteriile și virușii prin perforarea membranelor celulare. Aceasta tehnologie este folosită inclusiv în industria de sănătate (spitale, clinici, laboratoare, etc) de ani de zile.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE