Specificații:

  • Tehnologie de inducție electrostatică
  • Sistem portabil alimentat cu baterie Li-ion
  • Acoperire: 8 m cu ventilație/ 4 m fără ventilație
  • Dimensiune reglabilă particule: 10/30/60 microni
  • Capacitate rezervor: 10 l
  • Dimensiuni (L x L x Î): 740 x 280 x 670 mm
  • Sistem ergonomic tip rucsac

Ifog este un nebulizator portabil cu tehnologie de inducție electrostatică pentur dezinfecția spațiilor interioare

iFOG este un sistem avansat pentru aplicarea economică, rapidă și eficientă a biocidelor și pesticidelor pe suprafețe interioare și exterioare. Incorporând cele mai avansate tehnologii, inducția electrostatică permite o acoperire a suprafeței de 360° și reduce timpul de aplicare și cantitatea de produs utilizată cu 60%. Datorită bateriei cu litiu, utilizatorul are libertate totală de mișcare timp de câteva ore. Pompa de injecție produce ceață rece cu ajutorul celor 5 duze situate în canonul de aer cu volum mare. Picăturile foarte fine sunt proiectate să acopere o suprafață de 8 metri, în timp ce încărcătura electrostatică permite aderența soluției în zonele greu accesibile.
 
Aplicații: spații interioare în spitale, clinici, birouri, conducte și echipamente de aer condiționat, vehicule
 
Cum funcționează:

1. Biocidul este ionizat cu un electrod de înaltă tensiune și încărcat negativ. Pompa de injecție generează micro-particule folosind cele 5 duze și aerul proiectat de la ventilatorul cu volum mare.

2. Nanoparticulele ionizate negativ se resping reciproc, menținând o distanță uniformă față de gravitație pentru a acoperi suprafețe greu accesibile.
3 Suprafețele sunt încărcate pozitiv, astfel încât soluția de dezinfectare este atrasă magnetic, asigurându-se că acoperirea este uniformă și acoperă întreaga suprafață.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE