Specificații:

  • Capacitate Alimentare: 600 bancnote
  • Capacitate Buzunar Principal: 200 bancnote
  • Capacitate Buzunar Respinse: 100 bancnote
  • Display touch de 4.3'
  • Viteză procesare: 90.000 bancnote/oră

Kisan Newton 3V este un sorter de bancnote de înaltă performanță dotat doua buzunare, care permite recunoasterea valorii nominale a acestora. Avand o viteză de procesare de 90.000 de bancnote pe oră si dotat cu doi senzori CIS color precum si o strucutura verticala a traseului bancnotelor, echipamentul procesează mai bine și mai rapid bancnotele și are mai puține respingeri și blocaje.

DUAL CIS (senzor de imagine de contact) încorporat împreună cu (Senzori Ultra Sonic) și multiplii senzori de detectare a contrafacerilor permite realizarea unor functii complexe de recunoastere a valorii si autenticitatii bancnotelor procesate precum si identificarea celor suspecte, functii necesare in operatiunile de reumplerea a casetelor de ATM sau procesarea volumelor mari de numerar in back office-urile bancilor, companiile CIT, in marile magazine sau cazinouri, ceea ce pentru utilizatori dce la cresterea productivitatii și reducerea de costuri.

În plus, Newton 3V are încorporat un software de reconciliere a bancnotelor si de citire in timp real a seriei bacnotelor (OCR) precum si posibilitatea de procesare multi-valută.

Echipamentul a trecut cu succes testele efectuate de Banca Naţională a României (lista echipamentelor, aparatelor şi dispozitivelor utilizate în procesarea manuală a bancnotelor de către personal calificat), așa cum este prevăzut în Regulamentul BNR nr. 4/2013.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord