Specificații:

Kisan Newton 3V este un echipament de procesat bancnote de înaltă performanță.

Senzorul  DUAL CIS (senzor de imagine de contact) încorporat, senzorii ULTRA SONICI, precum și senzorii de verificare a autenticității permit realizarea unor funcții complexe de recunoaștere a valorii precum identificarea falsurilor și a contafacerilor, conform directivelor de recirculare a Băncii Naționale. Kisan Newton 3V este utilizat la operațiuni de reumplere a casetelor de ATM și procesarea volumelor mari de numerar în back office-urile băncilor, în companiile CIT, în marile magazine sau cazinouri, ceea ce pentru utilizatori duce la creșterea productivității și reducerea de costuri.

În plus, Newton 3V are încorporat un software de reconciliere a bancnotelor si de citire in timp real a seriei bacnotelor (OCR) precum si posibilitatea de procesare multi-valută.

  • Capacitate Alimentare: 600 bancnote
  • Capacitate Buzunar Principal: 200 bancnote
  • Capacitate Buzunar Respinse: 100 bancnote
  • Display touch de 4.3'
  • Viteză procesare: 90.000 bancnote/oră

 

Echipamentul a trecut cu succes testele efectuate de Banca Naţională a României (lista echipamentelor, aparatelor şi dispozitivelor utilizate în procesarea manuală a bancnotelor de către personal calificat), așa cum este prevăzut în Regulamentul BNR nr. 4/2013.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE