Specificații:

Kisan Newton 3F este un echipament de procesat bancnote de înaltă performanță, care permite sortarea calitativa a acestora.

Senzorul  DUAL CIS (senzor de imagine de contact) încorporat, senzorii ULTRA SONICI, precum si senzori de verificare a autenticității permit realizarea unor funcții complexe de recunoaștere a valorii, a falsurilor și contafacerilor, precum și functii de sortare după calitatea bancnotei (detectarea și separarea bancnotelor cu găuri, rupturi, pliuri, colțuri lipsă, bandă, murdarie etc.) conform directivelor de recirculare a Băncii Naționale. Newton 3F este utilizat la operațiuni de reumplere a casetelor de ATM și procesarea volumelor mari de numerar în back office-urile băncilor, în companiile CIT, în marile magazine sau cazinouri, ceea ce pentru utilizatori duce la creșterea productivității și reducerea de costuri.

În plus, Newton 3F are încorporat un software de reconciliere a bancnotelor și de citire în timp real a seriei bacnotelor (OCR) precum și posibilitatea de procesare multi-valută.

  • Capacitate magazie alimentare: 600 bancnote
  • Capacitate magazie sortare: 200 bancnote
  • Capacitate magazie respinse: 100 bancnote
  • Display TFT de 4.3'
  • Viteză procesare: 90.000 bancnote/oră
  • Display touch de 4.3'

Echipamentul a trecut cu succes testele efectuate de Banca Naţională a României (Lista echipamentelor de procesare a bancnotelor utilizate de personal), așa cum este prevăzut în Regulamentul BNR nr. 4/2013.

 

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE