Specificații:

  • Echipament testat și acceptat de BNR
  • Capacitate Alimentare: 600 bancnote
  • Capacitate Buzunar Principal: 200 bancnote
  • Capacitate Buzunar Respinse: 100 bancnote
  • Display touch de 4.3'
  • Viteză procesare: 90.000 bancnote/oră

Kisan Newton 3F este un sorter de bancnote de înaltă performanță dotat cu doua buzunare, care permite sortarea calitativa a acestora. Avand o viteză de procesare de 90.000 de bancnote pe oră si dotat cu doi senzori CIS color precum si o strucutura verticala a traseului bancnotelor, echipamentul procesează mai bine și mai rapid bancnotele și are mai puține respingeri și blocaje.

DUAL CIS (senzor de imagine de contact) încorporat împreună cu (Senzori Ultra Sonic) și multiplii senzori de detectare a contrafacerilor permite realizarea unor functii complexe de recunoastere a valorii si autenticitatii bancnotelor procesate si a celor suspecte, precum si functii de sortare dupa calitatea bacnotei (detectarea și separarea bancnotelor cu găuri, rupturi, pliuri, colțuri lipsă, bandă, murdarie etc.) conform directivelor de recirculare a Băncii Naționale, operatiuni necesare la reumplerea casetelor de ATM sau procesarea volumelor mari de numerar in back office-urile bancilor, in companiile CIT, in marile magazine sau cazinouri, ceea ce pentru utilizatori duce la cresterea productivitatii și reducerea de costuri.

În plus, Newton 3F are încorporat un software de reconciliere a bancnotelor si de citire in timp real a seriei bacnotelor (OCR) precum si posibilitatea de procesare multi-valută.

Echipamentul a trecut cu succes testele efectuate de Banca Naţională a României (aparate și dispozitive utilizate în procesarea manuală a bancnotelor de către personal), așa cum este prevăzut în Regulamentul BNR nr. 4/2013.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord