Specificații:

  • Ușor de utilizat și întreținut
  • Acuratețe, durabilitate și design scandinav
  • Fabricată din materiale care reduc zgomotul
  • Sortează până la 9 cupiuri

Seria de mașini de numărat si sortat monede Pelican 300 de la CTCoin este recunoscută pentru acuratețe, durabilitate și design, calități înglobate într-un echipament ușor de folosit și întreținut.

Modelul Pelican 309 este o mașină de numărat, verificat și sortat monede, de viteză mare, cu nivel de zgomot redus și multe opțiuni pentru diverse aplicații. Cu o viteza de numărare de peste 1100 monede/ minut de până la 9 de cupiuri diferite, Pelican 309 respinge monedele străine, monedele contrafăcute și jetoane. Acuratețea tehnologiei de numărare și verificare este datorată celei de-a 5-a generație a senzorului care măsoară fiecare monedă dupa 16 parametri.

Pelican 309 poate sorta până la 9 cupiuri diferite, având 9 buzunare de sortare si 1 sertar pentru monedele respinse a câte 500 de monede fiecare, totalurile si subtotalurile putând fi exprimate valoric și în număr de monede/cupiură.

Cu peste 40.000 de echipamente Pelican vândute în peste 50 de tări, CTCoin se mândrește cu cele mai bine vândute mașini profesionale de numărat și sortat monede la nivel global.

Opțiuni: 
- imprimantă termică integrată 
- Interfață comunicație PC 
- Buzunare de capacitate dublă ( 2 l) 
- Adaptor pentru săculețe 
- Display extern pt. client 
- Stand cu uși pentru montare saci mari

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE