Specificații:

  • Viteză maximă de numărare ≦1500 buc/ min
  • Capacitate alimentare: 4000 buc
  • Viteză maximă de ambalare/ împachetare ≦15 ambalaje/ min
  • Dimensiune sac de ambalare: lungime: 100-140mm, lățime: 100mm
  • Interfață de operare: HMI
  • Cerințe de alimentare: AC 220-240V 50Hz

Mașina de împachetat monede în pungi de plastic numără și impachetează loturi prestabilite de monede în pungi transparente de plastic identice pentru orice monedă, folosind o singură rolă de folie de plastic și un dispozitiv de tăiere prin încălzire. SBDO1 realizează ambalarea precisă, sigură și eficientă a unor cantități mari de monede. 

Design compact: Designul este foarte compact în comparație cu mașinile tradiționale de împachetat/ fișicat, iar roțile cu care este echipată permit ca mașina să poată fi mutată cu ușurință în orice loc. 

Operare simplă: Utilizatorul nu trebuie decât să pună monedele în magazia de alimentare a mașinii și să apese tasta START, iar mașina va ambala monedele automat.

Rentabilitate: În comparație cu ambalarea/ fișicarea traditională în hârtie, ambalarea în pungi de plastic este mai rentabilă și reduce costul cu forța de muncă. 

Întreținere ușoară: componentele electrice cât și cele mecanice sunt robuste și permit un acces ușor în vederea curățării și întreținerii. 

 
Curent  AC 6 A
Consum de energie 1.2 KW
Nivel de zgomot < 70 dB
Sistem de control PLC XC5-32T-E/C
Packing details   
Dimensiunea sacului (LxWxH) 550*450*650 mm
Greutate  68.5 KG
Dimensiune Cutie Dimension(LxWxH) 580*560*880 mm
Greutate Cutie 85KG
 

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE