Specificații:

  • Kiosk self-service cu touch screen de dimensiune mică
  • Motoare de scanare: Laser Omni-direcțional/ Imager 2D
  • Poate rula formate multimedia (imagini și videoclipuri promoționale) și are boxe audio
  • Permite ajustarea unghiului de scanare
  • Suportă aplicații web pentru a configura, diagnostica, monitoriza și depana echipamentul la distanță
  • Interfețe: WLAN (opțional pentru Linux OS) / Ethernet / POE (Power Over Ethernet)
  • Alte funcții opționale: support RFID, NFC / suport pentru funcții de control Exit-Gate

Scantech SK-50 este un mini-kiosk self-service cu ecran tactil și funcție de afișare a formatelor media, conceput pentru a ajuta comercianții să-și mărească afacerea, să reducă costurile de operare și să îmbunătățească experiența clienților în magazin.

Acest echipament oferă clienților aplicații de self-service, cum ar fi verificarea prețurilor, a informațiilor despre cardul de fidelitate/membru și urmărirea videoclipurilor de promovare, cu o interfață prietenoasă și o fereastră de scanare ajustabilă, care asigură o operare facilă și ajută clientul să ia mai repede decizia de cumpărare.

Abilitățile Scantech SK-50 sunt ”extensibile” deoarece se pot conecta cu ușurința periferice USB / RS-232 / GPIO, cum ar fi imprimante, tastaturi, funcții de control intrare / ieșire, cititoare NFC opționale sau cititoare cu bandă magnetică pentru a verifica punctele de pe cardurile de fidelitate, cardurile de membru sau pentru a folosi cupoanele cu discount.

Astfel, clienții Dvs. pot accesa informațiile solicitate fără a avea nevoie de asistența personalului, luând decizii de achiziție mai informate. Un instrument puternic de gestionare incorporat în serverul web asigură acces simplu, configurare la distanță, diagnosticare, monitorizare și depanare a dispozitivului.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE