Specificații:

  • Metodă imprimare: direct termic
  • Lățime imprimare: 105 mm
  • Viteză imprimare: 127 mm/s
  • Interfață: USB 2.0, 802.11ac + Bluetooth 4.1
  • Rezoluție: 203 dpi

Seria ZQ500 de la Zebra oferă cea mai bună imprimare mobilă robustă din clasa sa, pentru aplicații în orice domeniu. Proiectate pentru condiții dificile și solicitante la interior și la exterior, aceste imprimante pot rezista la căderi semnificative, rostogoliri, accidente și condiții extreme de mediu frecvente în locurile de muncă mobile. Caracteristicile precum durabilitatea sporită și designul de nivel militar garantează că această imprimantă va ușura munca personalului.

ZQ521 este imprimanta mobilă care poate face față la abuzuri grave. Aceasta este proiectată și certificată pentru a respecta standardul MIL-STD 810G pentru căderi și șocuri și testată conform specificației IEC68-2-32 pentru a suporta 1300 de căderi de la 1 m înălțime. 

De asemenea, imprimanta ZQ521 dispune de un indice de protecție IP54 împotriva pătrunderii solidelor și a lichidelor. Pentru a garanta un grad de rezistență și mai ridicat, imprimanta poate fi dotată și cu o carcasă exoschelet opțională care îmbunătățește ratingul IP la IP65.
 

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE