Specificații:

  • Metodă imprimare: direct termic sau transfer termic/cartuș ribon
  • Lățime imprimare: 104 mm pt. 203 dpi, 108 mm pt. 300 dpi
  • Viteză imprimare: 152 mm/s (203 dpi), 102 mm/s (300 dpi)
  • Interfață: USB Host, Serial RS-232 (opțional), 10/100 Ethernet (opțional), wireless: 802.11ac + Bluetooth 4.1 (opțional)
  • Rezoluție: 203 dpi, 300 dpi (opțional)

Având la bază seria GK de la Zebra, imprimantele ZD421 beneficiază de caracteristici avansate, flexibilitate și măsuri de securitate ce vă garantează siguranța. Acest model este disponibil în două versiuni: cu imprimare direct termică sau prin transfer termic, ambele fiind dotate cu cinci pictograme LED care clarifică orice dificultăți întâmpinate. Capacitățile sporite de gestionare la distanță vă ajută să vă optimizați imprimantele, să urmăriți și să automatizați reaprovizionarea cu consumabile și să le asigurați securitatea.

Modelul ZD421 cu cartuș de ribon este cel mai ușor de utilizat din clasa sa, fiind singura imprimantă termică ce oferă un cartuș a cărui introducere unidirecțională durează doar câteva secunde. De asemenea, cipul inteligent din ribon vă permite să știți când trebuie înlocuit. Soluția de imprimare ZD421 cu cartuș de ribon include flexibilitatea evolutivă, managementul de la distanță și măsurile de securitate care garantează numeroși ani de utilizare.


 

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE