Specificații:

  • Metodă imprimare: direct termic sau transfer termic
  • Lățime imprimare: 216 mm
  • Viteză imprimare: 254 mm/s
  • Interfață: USB 2.0, porturi RS-232, server printare ZebraNet intern 10/100
  • Rezoluție: 203 dpi, 300 dpi (opțional)

Construite special pentru medii dificile caracterizate de un volum de printare ridicat, imprimantele de etichete Zebra Xi4 oferă o calitate superioară a imprimării. Stimulați productivitatea cu viteze de imprimare și de conectare mai mari și reduceți timpii de nefuncționare cu ajutorul avertizării timpurii.

Imprimanta Zebra 220Xi4 este recunoscută pentru numeroasele caracteristici definitorii: durabilitate, calitate remarcabilă a imprimării, randament rapid, durată lungă de viață și fiabilitate în aplicații solicitante. Având în vedere aceste calități, costul total este redus, transformând acest model de imprimante într-o investiție ideală pentru întreprinderile care au nevoie de etichete de mari dimensiuni.

Zebra 220Xi4 este ușor de integrat cu o varietate de conexiuni de rețea, soluțiile ZebraLink oferind și capabilități de gestionare a imprimantei de la distanță. Afișajul de pe panoul frontal simplifică procesul de configurare și dispune de un meniu personalizabil opțional și de suport pentru un sortiment larg de limbi.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE