Specificații:

  • Perfect pentru citirea codurilor de bare 1D, 2D și PDF417 de pe dispozitive mobile
  • Grad de protecție IP52
  • Rezistent la căderi repetate de 1.5 m pe ciment
  • Design ergonomic conceput pentru spații limitate

Indiferent dacă aveți nevoie să scanați coduri de bare imprimate pe etichete de hârtie sau coduri de bare mobile de pe ecranele dispozitivelor mobile, DS9208 decodează orice cod de bare 1D, 2D sau PDF417.

Cititorul de coduri de bare Presentation Zebra DS9208 oferă toate caracteristicile necesare pentru a spori productivitatea angajaților Dvs.: viteză de scanare de top din industrie, simplitate în procesul de scanare - nu este nevoie să aliniați codul de bare la fereastra scanerului, flexibilitatea pe care o acordă modul de scanare mâini-libere.

Modelul DS9208 are un design contemporan elegant, cu o amprentă compactă fiind astfel soluția perfectă pentru zonele cu spațiu limitat - lângă POS-ul unui boutique cochet sau la fereastra ghiseului de bilete de la gară. Conectivitatea este asigurată prin următoarele interfețe: USB, RS-232, RS-485 (IBM 46xx Protocols), Keyboard Wedge.

Cititoarele de coduri de bare Presentation sunt în general scanere omni-direcționale de dimensiuni reduse, concepute pentru a fi poziționate pe masa de lucru, produsele de scanat fiindu-le prezentate pentru a le citit codurile d ebare. Astfel ele pot fi folosite hands-free, însă fără a elimina posibilitatea folosirii lor hand-held. Scanarea omni-direcțională prespune posibilitatea citirii codurilor de bare din orice unghi. Cititorul poate fi folosit atât pentru operarea cu mâinile libere sau în mână, pentru scanarea declanșată manual prin apăsarea “trăgaciului” pentru citirea unui anumit cod de bare dintr-o listă care conține mai multe astfel de imagini. 

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE