Specificații:

  • Decodează toate codurile de bare comune 1D și 2D
  • Citește codurile de bare de pe orice dispozitiv mobil
  • Gradul de protecție IP42
  • Antenă RF EAS încorporată

LIBRA L-7082i este un cititor de coduri de bare omni-direcțional Presentation care utilizează tehnologia digitală de captare de imagini pentru a oferi o citire rapidă și intuitivă a codurilor de bare 1D și 2D fără a sacrifica calitatea scanării. Antena RF EAS încorporată crește eficiența sa prin acțiunea simultană de dezactivare a etichetelor EAS RF și de citire codurilor de bare.

Cititorul L-7082i scanează codurile de bare afișate pe ecranul diferitor tipuri de dispozitive mobile pentru a îmbunătăți nivelurile de servicii. Când spațiul este limitat, dar este nevoie de performanțe ridicate, dimensiunea compactă îl fac soluția ideală. Scanerul Scantech L-7080i include un instrument de configurare puternic, care permite integrarea ușoară în sisteme gazdă existente sau noi.

Cititoarele de coduri de bare Presentation sunt în general scanere omni-direcționale de dimensiuni reduse, concepute pentru a fi poziționate pe masa de lucru, produsele de scanat fiindu-le prezentate pentru a le citit codurile d ebare. Astfel ele pot fi folosite hands-free, însă fără a elimina posibilitatea folosirii lor hand-held. Scanarea omni-direcțională prespune posibilitatea citirii codurilor de bare din orice unghi. Cititorul poate fi folosit atât pentru operarea cu mâinile libere sau în mână.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE