Specificații:

  • Decodează toate codurile de bare comune 1D, inclusiv GS1 DataBar
  • Cap de scanare reglabil
  • Antenă RF EAS încorporată
  • Software Scantech ID STAR de reconstrucție a codurilor de bare deteriorate.

AQUILA A-8050 este cel mai performant cititor de coduri de bare omni-direcțional Presentation de pe piață, cu o viteză de scanare fără precedent de 1350 de scanări/secundă. Dimensiunile sale mici, dar și performanțele de care este capabil îl fac alegerea ideală pentru zona de retail.                            

Fiabilitatea și durabilitatea AQUILA A-8050 sunt datorate gradului de protecție IP42, cât și funcției auto-sense care permite economisirea energiei și îmbunătățește durata de viață. Antena RF EAS încorporată crește eficiența sa prin acțiunea simultană de dezactivare a etichetelor EAS RF și de citire a codurilor de bare.

Cititoarele de coduri de bare Presentation sunt în general scanere omni-direcționale de dimensiuni reduse, concepute pentru a fi poziționate pe masa de lucru, produsele de scanat fiindu-le prezentate pentru a le citit codurile d ebare. Astfel ele pot fi folosite hands-free, însă fără a elimina posibilitatea folosirii lor hand-held. Scanarea omni-direcțională prespune posibilitatea citirii codurilor de bare din orice unghi. Cititorul poate fi folosit atât pentru operarea cu mâinile libere sau în mână.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE