Specificații:

  • Proiectat ergonomic pentru operarea cu mâinile libere sau în mână
  • Scanează coduri de bare 1D și 2D
  • Dezactivează etichete EAS
  • Captează codurile de bare de pe dispozitive mobile
  • Soluția ideală pentru mediile cu spațiu limitat

Magellan 800i este mai mult decât un “simplu” cititor de coduri bare omnidirecţional, este un instrument versatil de colectare a datelor pentru o gama largă de aplicaţii. Utilizând o tehnologie digitală de prelucrare a imaginilor de ultima ora, acest echipament oferă viteze și performanţe excepționale la citirea codurilor de bare 1D și 2D, cât și funcţii avansate de captare de imagini şi dezactivare a tag-urilor EAS. Deși dimensiunile sale sunt reduse, Magellan 800i excelează prin randamentul și fiabilitatea de care da dovadă, fiind de asemenea și foarte ușor de integrat în sisteme noi sau existente.


Cititorul de coduri de bare Magellan 800i folosește a treia generație a tehnologiei Datalogic Illumix™ - de iluminare inteligentă care optimizează nivelul de lumină pentru a capta automat imagini şi citi codurile de bare direct de pe ecranul telefoanelor mobile. Datorită tehnologiei Illumix™ toleranta la mișcări rapide este mult mai mare decât în cazul tuturor celorlalte cititoare 2D.

Într-un spațiu de lucru redus, în care este nevoie de cel mai înalt grad de performanță, Magellan 800i este soluția ideală. Este perfect atât pentru folosirea în mână, cât și în modul presentation astfel evitându-se citirea accidentală a codurilor de bare. În plus, designul sau oferă un grad ridicat de manevrabilitate.

Facilitățile suplimentare cum ar fi Diagnostics Reporting, Host Download și Advanced Label Editing, permit folosirea datelor furnizate de cititor pentru îmbunătățirea productivității și gestionarea întreținerii sistemelor.

Cititoarele de coduri de bare Presentation sunt în general scanere omni-direcționale de dimensiuni reduse, concepute pentru a fi poziționate pe masa de lucru, produsele de scanat fiindu-le prezentate pentru a le citit codurile d ebare. Astfel ele pot fi folosite hands-free, însă fără a elimina posibilitatea folosirii lor hand-held. Scanarea omni-direcțională prespune posibilitatea citirii codurilor de bare din orice unghi. Cititorul poate fi folosit atât pentru operarea cu mâinile libere sau în mână.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE