Specificații:

  • Proiectat ergonomic pentru operarea cu mâinile libere sau în mână
  • Scanează coduri de bare 1D și opțional 2D
  • Dezactivează etichete EAS
  • Captează codurile de bare de pe dispozitive mobile
  • Design compact ideal pentru mediile cu spațiu limitat

Cititorul de coduri bare omni-direcțional Magellan 1100i este un instrument versatil de colectare a datelor pentru o varietate de aplicaţii. Acesta oferă viteză  și performanțe de excepție la citirea codurilor de bare 1D și opțional 2D, precum și funcții avansate precum captarea de imagini și dezactivarea tag-urilor EAS.

Tehnologia revoluționară ERI - External Read Indicator permite cititorului Magellan 1100i  să se integreze cu sisteme  RFID sau EAS. Tehnologia Illumix - de iluminare inteligentă, de la Datalogic cu care este dotat cititorul Magellan 1100i optimizează nivelul de lumină pentru a capta automat imagini şi citi codurile de bare pe ecranul telefoanelor mobile, PDA-uri sau monitorul calculatorului.

Dimensiunea compactă a cititorului Magellan 1100i îl face soluția ideală pentru spații de lucru reduse. Cu o suprafață de citire precisă, este perfect și pentru folosirea în mână sau montat pe suportul sau, evitându-se astfel citirea accidentală a codurilor de bare.

Tehnologia Green Spot patentată exclusiv de Datalogic permite un feedback clar al unei citiri corecte ce ajută la îmbunătățirea productivității în special în medii zgomotoase sau în locuri unde este necesară păstrarea liniștii.

Posibilitatea de conectare mulți-interfață permite integrarea ușoară în sisteme noi sau existente. Tehnologiile suplimentare cum ar fi Diagnostics Reporting, Host Download, plus opțional Productivity Index Reporting, permit folosirea datelor furnizate de cititor pentru îmbunătățirea productivității și gestionarea întreținerii sistemelor.

Cititoarele de coduri de bare Presentation sunt în general scanere omni-direcționale de dimensiuni reduse, concepute pentru a fi poziționate pe masa de lucru, produsele de scanat fiindu-le prezentate pentru a le citit codurile d ebare. Astfel ele pot fi folosite hands-free, însă fără a elimina posibilitatea folosirii lor hand-held. Scanarea omni-direcțională prespune posibilitatea citirii codurilor de bare din orice unghi. Cititorul poate fi folosit atât pentru operarea cu mâinile libere sau în mână.

 

 

 

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE