Specificații:

  • Citire omnidirecțională a codurilor 2D de excepție
  • Citire a codurilor de bare de pe telefoane mobile, laptop-uri sau PDA-uri
  • Design compact, ergonomic, ideal pentru operarea cu mâinile libere sau în mână

Cititorul de coduri de bare Gryphon™ GPS4490 este un scaner complet Presentation 2D într-un corp compact și elegant. Dimensiunea sa îl face soluția ideală pentru mediile cu spațiu limitat. Poziția sa este reglabilă ceea ce îl face și mai ușor de folosit.

Suportul său poate fi îndepărtat cu ușurință dacă nu este necesar, reducând și mai mult dimensiunile sale. Capabil să citească codurile 2D de pe telefoane mobile, PDA-uri și ecranele PC, cititorul de prezentare GPS4400 oferă de asemenea o toleranță înaltă la mișcare, o citire rapidă și performanțe excelente în captarea codurilor de bare deteriorate. Cititorul de coduri de bare Gryphon™ GPS4490 oferă confirmare de citire bună, cu tehnologia patentată Datalogic "Green Spot", precum și alte funcții avansate cum ar fi captarea imaginilor/ semnăturilor și scanarea documentelor, eliminând necesitatea unor echipamentele separate conectate la POS.

Cititoarele de coduri de bare Presentation sunt în general scanere omni-direcționale de dimensiuni reduse, concepute pentru a fi poziționate pe masa de lucru, produsele de scanat fiindu-le prezentate pentru a le citit codurile de bare. Astfel ele pot fi folosite hands-free, însă fără a elimina posibilitatea folosirii lor hand-held. Scanarea omni-direcțională prespune posibilitatea citirii codurilor de bare din orice unghi. Cititorul poate fi folosit atât pentru operarea cu mâinile libere sau în mână.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE