Specificații:

  • Proiectat ergonomic pentru operarea cu mâinile libere sau în mână
  • Declanșare manuală pentru aplicațiile de direcționare cu o singură linie, cum ar fi listele de prețuri
  • 'Ring of Light' - confirmare vizuală bună
  • Confirmare audio personalizată

Noul cititor de bare omni-direcțional Presentation Cobalto™ CO5300 de la Datalogic garantează o valoare excelentă pentru clienții care doresc performanțe remarcabile de citire a codurilor de bare 1D într-un produs elegant și compact.

Un "inel de lumină" albastru elegant înconjoară fereastra de citire, care se transformă într-un verde luminos pentru a confirma vizual o citire bună. În plus, un difuzor polifonic de înaltă calitate poate fi configurat pentru a oferi sunetul preferat sau un "jingle" pentru confirmarea audio de citire bună. Citire omnidirecțională de 20 de linii și 1500 de scanări pe secundă oferă cea mai rapidă decodare 1D de pe piață.

Cititoarele de coduri de bare Presentation sunt în general scanere omni-direcționale de dimensiuni reduse, concepute pentru a fi poziționate pe masa de lucru, produsele de scanat fiindu-le prezentate pentru a le citit codurile de bare. Astfel ele pot fi folosite hands-free, însă fără a elimina posibilitatea folosirii lor hand-held. Scanarea omni-direcțională prespune posibilitatea citirii codurilor de bare din orice unghi. Cititorul poate fi folosit atât pentru operarea cu mâinile libere sau în mână, pentru scanarea declanșată manual prin apăsarea “trăgaciului” pentru citirea unui anumit cod de bare dintr-o listă care conține mai multe astfel de imagini. 

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE