Specificații:

  • Noua generație de scanere 1D fără fir
  • Perfect pentru citirea codurilor de bare de pe dispozitive mobile
  • Conectare prin Bluetooth v2.1 cu EDR
  • Grad de protecție IP53

Zebra LI4278 face parte din ultima generație de cititoare de coduri de bare care permite o scanare mai rapidă și mai facilă  a oricărui cod de bare 1D, de la codurile de bare tipice tipărite pe etichete de hârtie la coduri de bare electronice afișate pe ecranul unui telefon mobil, tabletă sau computer. Astfel puteți procesa carduri de loialitate, cupoane electronice, codurile de bare cu densitate mare (HD) utilizate în mod obișnuit în fabricarea componentelor electronice și multe altele.

Construit pentru utilizare intensivă, LI4278 oferă libertate, fiind un cititor de coduri de bare wireless cu compatibilitate Bluetooth v2.1 cu EDR, care oferă și o criptare mai bună pentru o securitate îmbunătățită și performanță wireless superioară.

Managementul bateriei oferă cel mai mare număr de scanări per încărcare a bateriei pentru a susține aplicațiile intensive de scanare. Poate fi utilizat în medii cu praf și umezeală și poate supraviețui unei căzături de 1,8 m pe ciment. Modelul este disponibil în culorile alb și negru.

Libertatea wireless le permite casierilor să scaneze cu ușurință elementele din interiorul și din afara zonei caselor. Modelul are disponibil un suport opțional care oferă flexibilitatea folosirii scanerul în modul handheld și hands-free.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE