Specificații:

  • Baterie PowerPrecision Li-Ion de 3100 mAh
  • Rezistă la căderi de 2.4 m pe ciment
  • Grad de protecție IP65 și IP67
  • Conectivitate Bluetooth 4.0 (Low Energy)
  • Scanare a codurilor de bare 1D de neoprit în orice condiție

Seria de cititoare de coduri de bare wireless 1D Zebra 3600 Ultra-Rugged, din care face parte modelul LI3678 este pregătită pentru cele mai dificile medii din lume, specifice depozitelor și industriei de producție. 

Angajații Dumneavoastră vor putea scana coduri de bare la fel de repede cât pot trage trăgaciul. Cu o creștere de 30% a distanței de scanare, puteți captura coduri de bare de mai departe, distanța minimă de scanare fiind de 5.8 cm, iar cea maximă de 17.1 m. Codurile de bare deteriorate, murdare sau slab imprimate nu prezintă niciun impediment în viteza și precizia de scanare.

Concepute să fie la fel de rezistent ca podeaua uzinelor de producție, scanerele din seria 3600 sunt singurele din clasa lor cu doua grade de protecție IP65 și IP67 care oferă rezistență la praf și impermeabilitate, cât și rezistență la căderi de până la 2.4 m pe ciment. Suportă temperaturi de la -20°C la 50°C.

Gestionarea acestor scanere este extrem de ușoară. Puteți configura și actualiza de la distanță scanerele, puteți formata datele pentru a le transmite în mod instantaneu aplicațiilor de business, monitoriza statisticile bateriilor pentru modelele fără fir și multe altele.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE