Specificații:

  • Scanare a codurilor de bare 1D de neoprit în orice condiție
  • Distanța maximă de scanare de 17.1 m
  • Rezistență la căderi de 2.4 m pe ciment
  • Grad de protecție IP65 și IP67

Seria de cititoare de coduri de bare 1D Zebra 3600 Ultra-Rugged, din care face parte modelul LI3608 este pregătită pentru cele mai dificile medii din lume, specifice depozitelor și industriei de producție. Cu caracteristici care oferă performanțe de neoprit, modelul LI3608 redefinește fiabilitatea și simplitatea managementului unui scaner. Rezultatul? Cea mai bună performanță de scanare 1D.

Cu o creștere de 30% a distanței de scanare, puteți captura coduri de bare de mai departe, distanța minimă de scanare fiind de 5.8 cm, iar cea maximă de 17.1 m. Codurile de bare deteriorate, murdare sau slab imprimate nu prezintă niciun impediment în viteza și precizia de scanare.

Conceput să fie la fel de rezistent ca podeaua uzinelor de producție, scanerele din seria 3600 sunt singurele din clasa lor cu doua grade de protecție IP65 și IP67 care oferă rezistență la praf și impermeabilitate, cât și rezistență la căderi de până la 2.4 m pe ciment. Suportă temperaturi de la -30°C la 50°C.

Cu ajutorul celor mai bune instrumente din industrie, gestionarea acestor scanere nu ar putea fi mai ușoară. Puteți să configurați și să actualizați de la distanță scanerele, să formatați datele pentru a le transmite în mod instantaneu aplicațiilor dvs. de business și multe altele.

AI NEVOIE DE O SOLUTIE SPECIFICA INDUSTRIEI TALE?

CONTACTEAZA-NE